l.u.r.v.e

korang penah rasa tak.... best lah.... bagik aku lah... dah nama pun aku nih...memang suka makan.... ada lagik 2 perisa... ntah haper aku lupa.... tapi mahal jer lah plak.... mungkin tak mahal mana... sepeket tuh... rm2.30 ... tapi sebab brand dia twisties.... so... biasa aku beli twisties sepeket gabak tuh less than rm2..hehehehe.....tapi aku suke.... amaran untuk yang nak diet...jgn makan lurve ini.... nanti makan hati sebab berat naik..hahahahaha... so aku dah rsa semalam dah lah..hahahah

tak nampak plak curvy rupanya tuh.... seb baik sket jer dlm plastik tuh... so less kalori... hahhaha... rasa org yang dah bersalah makan tak hengat lah tuh..... tapi tak keeeeera aku suka.....

memula aku ingat ada byk size lah... yang plastik kecik nih mesti murah.... hahahahaha.... tapi besttt... apakah motiff byk sgt kali aku sebut besttt...nak beli lagik ke..heheheh













Comments

Liza said…
I blame it all on my mom, dari kecik mmg dia tak bagi makan snek twisties segala bagai, sebab tu ler sampai skrg tak teruja nak mkn smua nie...sodih gak!
Munirah Abd said…
mmm sgt sedap!!! dah penah rase dah!!
mmg lurve lah makan ni!!!
oRanGeLiLY said…
owhh..lurve mmg sodap
enak dimakan begitu sahaje
adenium said…
liza - bagus tuh sebenarnya kak liza.. tapi saya dulu suka curik2 makan..heheh

mubirah - ye betulllll...rasa nak lagik jer kan....

orangelily - jom beli lagik...

Popular posts from this blog

Catatan Perjalanan : Perjalanan ke Beijing (I)

aku dan lagu : MIMPI YANG SEMPURNA - peter pan

Catatan Perjalanan: #UKtrip2017 #Europetrip2017 - Amsterdam