b.i.l.a.k.u

adoiiiiiiyyyaiiiiii... rm188.30 ...ok..ok..ok... aku tau... bagik korang takde lah sebanyak mana kan.... tapi bagik aku hamat banyak ye...
kalau dulu... bila aku nak cecah rm100 pun 2 bulan lah.... kalau ye cecah lah... since ini aku ada 2 no...
oppppsss... aku citer nih buakn nak salahkan syarikat telekomunikasi tu ye... cuma ....aku bengang... bil aku jadik cenggitu bila aku ada 3g phone tuhhh... so... ???
takde paper lah... aku still akan guna gak... kan aku suka sgt phone aku tuh..... yang jadik cenggitu... sebab aku selalu sgt g surf internet... bukan apa... g tgk blog jer... blog sendirik plak tuh... pastuh.. MMS... cek email... nih klau aku tak bleh ank access guna akunya broadband lah....
dah tuh... haziq suka betul kalau video call dengan maklang nya... wapun aku lah yang sebenarnya yang buat call tuh..hehehe...

motippp..??? untuk kesedaran diri sendiri... so kene lah berhengat2... lepas nih.... kalau ter hengat lah kan... kaalu tak hengat jugak... sendiri mau hengat lah ye... sebab sendirik jugak bayar kan....
"berjimat lah demi poket anda sendirik"




Comments

Munirah Abd said…
bagi saya pun mahal..
hehehehe...sbln saya hanya peruntukkan rm30 je...
sbb saya xde 3g..cuma mms je..xtau la bila dah ada nnti mau melambung =)
ayusolo said…
hahaha..kalo ko tgk bill tepon aku sure ko pengsan...hahahaha...dgn bill maxis internet sekali..dgn black berry sekali...hahaha...belum masuk tang gayut n sms...jadi, sila lah rasa bahawa amaun tu sedikit saja baru okeyhh...:)
Umi Mia said…
oooo mahal tuuuuuu....

awat tak surf guna pc/laptop jer..ishkishkishk...pasni mmg kena beringat ...ermmm...
adenium said…
munirah - moral... jgn beli..hehehe

ayusolo - hamboiii ko punya penggunaan..amaran : jgn tunjuk kat aku bil ko... aku tamau pengsan..hehehe

umimia - kengkadang tuh gatal.. dah konon guna 3g phone...tak hengat..hehe

Popular posts from this blog

Catatan Perjalanan : Perjalanan ke Beijing (I)

aku dan lagu : MIMPI YANG SEMPURNA - peter pan

Catatan Perjalanan: #UKtrip2017 #Europetrip2017 - Amsterdam