hutan lipur reutlingent

korang... entry ini khas untuk chotz hehehe... untuk chotz plak... hah nih la hutan lipur yang akak ko cakap tuh... mamat tuh ..nama dia Keanu Ma .. dok borak2 kat hotel a day before tuh.. tup2 aku jumpa kat tgh jalan nak g company yang sama... Automotive Lighting Rt... gigih aku carik kad2 dia..hahaha.. padahal lupa dah nama.. dia dari Shanghai... kalau ikut kat kad dia tuh.. mamat nih designer....aku nak citer pasal mamat tuh ker pasal hitan lipur tuh.... dua-dua aku taknak citer.... cuma nak tunjuk kan kat chotz gambar tuh..hehehehe... masa tuh summer... aku selalu jer g singgah celop2 tangan kat air tuh... sejuk hamattttt macam air lam peti ais ye... dan sungguh aku moskel.. pepagi ada orang swim kat sini... apa deria rasa dorang dah takde kot.... tapi takat mokel jer lah ye... tak g tanya pun... dorang tgh mandi2 tuh.. takde nya dorang nak layan kalau aku panggil dorang kan... so aku teruskan jer lah perjalananku...hehehe







Comments

atty's said…
kt mana nie mayang..
adenium said…
atty's - kakty... nih kat reutlingent, germany .. :-) tapi macam kat kampung kita jer kan...
chotz said…
wahh special ni!! nway, hutan ni mmg sebijik laa mcm huta kt mesia ni.. mcm xde beza pun (maybe air dia sejuk gler mcm esbox la kot)..

seb bek mamat tu Keanu Ma.. kalu Keanu Reeves, sure aka citer berkajang2 punye lah...
adenium said…
chotz - hah tuh lah akak ko gagahkan carik jugak gambar nih...
well pasal nama tuh... dah gelak dah 2 3 tahn dulu...hehehehe

Popular posts from this blog

Catatan Perjalanan : Perjalanan ke Beijing (I)

Catatan Perjalanan: #UKtrip2017 #Europetrip2017 - Amsterdam

aku dan lagu : MIMPI YANG SEMPURNA - peter pan