food review : tosei sardin

aku nak buat satu sesi entri pasal makan lah...hahahah...takde keje laain aku ni kan... makan jer.... korang pernah makan tak tosei sardin... roti sardin tuh biasa lah kan.... murtabak sardin ke.... tapi ini..tosei sardin ya.... so kalau korang tak pernah cuba...pe kata nest visit to kedai mamak korang order..... note : aku nih penggemar sardin ye...
macam2 versi lah korang bleh dapat kalau order tosei sardin nih.... aku suka yang garing cenggini... oh ya... yang ni ..version kat devi's corner....

cenggini lah kalau korang nak tgk dlm nya.......yummy!!!!


kalau kat devi's corner nih.... chatney(tatau lah betul ker aku eja)..memang best... ini kat devi's corner hartamas ye....

kalau korang tak caya sedap... baik korang try.... aku kalau tiap hari makan pun takper... biasa lah aku...kalau dah taksub...hehe

kalau minum kopi lepas maka tuh... memang bleh layan jugak tau....

aku nih dah byk tempat aku try tosei sardin nih.... rege biasanya rm3-4 lah... ada satu tempat tuh rm250... tapi aku lupa katner lah.... tapi rege tuh aku rasa berbaloi lah kan......
so korang... jgn lupa try ye....
aku nih kene balik ke pangkal jalan.... asyik makan tak hengat jer....




























Comments

atty's said…
lapaq...huuhhuuhuh
Diana-k said…
uii kak sidd...mane nak dapat niee??
sumer mamak ader keee??
tak nahhh try lak tosei niee...menggiurkan dan mengghairahkannnnn okehhhh!!!!
adenium said…
atty's - hehe..pe lagik kakty,.... g pekena tosei sardin nih...
adenium said…
diana-k - mostly kedai mamak ada la kot.... mesti try tau...bestttttt
Amira Zafirah said…
heee. kak, tak rase mcm kembang ke eh tekak mcm sardin mcm tu.
hehhe :D
adenium said…
amira zafirah - mira... besttt wooo... g terai dulu...hehehe

Popular posts from this blog

Catatan Perjalanan : Perjalanan ke Beijing (I)

Catatan Perjalanan: #UKtrip2017 #Europetrip2017 - Amsterdam

aku dan lagu : MIMPI YANG SEMPURNA - peter pan