one soul at a time :updated

kengkawan.... aku rasa macam sensitip pulak entri nih... sapa yang dah terlepas tgk dan baca... kalau ada apa2 yang tersinggung atau rasa tak patut... aku mintak mahap ye....
walaupun itu sumer ...HRC dan jon bon jovi itu adalah interest aku jer... tapi aku rasa untuk kebaikan semua... aku tarik balik entry tuh.....
untuk yang belum baca.. aku kasik brief ye... actually entri tuh pasal new design HRC punya signature tshirt... version jon bon jovi.... detail kenapa aku tarik balik entri tuh.... korang google lah ye... :-)
heppi2 ye....


Comments

atty's said…
hi..
adenium said…
atty's - kakty??

Popular posts from this blog

Catatan Perjalanan : Perjalanan ke Beijing (I)

Catatan Perjalanan: #UKtrip2017 #Europetrip2017 - Amsterdam

aku dan lagu : MIMPI YANG SEMPURNA - peter pan