b.r.a.i.n.b.r.a.i.n

otak-otak place @ giant kota damansara....huishhhh ..siap ada kedai khas untuk otak2... tapi bukan lah sumer otak2 ye.... korang... aku nih kan... kampung sket tau... kalau sebut otak2 jer.. aku dok terbayang lah otak2 yang dok bungkus dlm daun kelapa.... ada ikan n kelapa tuh.... ada yang tatau...??jom g trg..makan....so aku kalau tgk otak2 yang telah dimodenisasi kan nih... macam tak minat sgt... abosss yang ko dok makan kat situ naper....ntah...

otak-otaknya.....aku penah try otak2 cenggini kat few places... menepati citarasa plak... termasuk lah yang nih... tapi kalau otak yang korang selalu jumpa kat kedai2 makan kat kl nih... atau pasar2 malam tuh... aku tak minat ye... errr... otak2 ke tuh...??? daun kelapanya ajer adalah..

wedges jugak yang aku pilih (note: ini lah sebabnya penurunan berat badan aku dua tiga minggu nih agak tidak merangsangkan ye...)
soya cincau ku...soya botol jer dgunakan... tapi cincau nya marveles .....
aku suka dining table nih....
ada kad tau... aku pun tatau untuk apa.... sebab takde lah minat aku nak nanya bagai... ada sesapa yaang tau...??
aku g sorang ke.... no lah...aku g ngan kawan... lupa lak nak snap gambar makanan dia.... kenapa.... ntah... aku bengong kot masa tuh,,,.... tapi makanan yang dia order tak menarik pun.....hehehhe,,,











Comments

atty's said…
sedapnya soya cincau tuh..
adenium said…
atty's - kakty...kedai nih guna siya botol jer... tapi bila campur cincau nya..marvelesssssss
piayuco said…
bestnye otak2..dh lame xlik ganu..blk aritu pun bkn sempt nk mkn..klu plan nk lik ganu..mcm2 mknn y nk dmkn kt dlm kepla ni tp kdg2 cian lak kt mi..msk mcm2..dh la jrg mghulurkan perkhdmtn di dapur.hehe...
Amira Zafirah said…
eh. tu kan card happy family tu kan. heee. bule main main ;D
Liza said…
kat kota damansara tang mana nie, lama dah tak gie area tu
haya_yaya said…
u buat i telio tawww.....x suker..x suker....otak2 ganu the best!!siyes!!
+ sata...fulaweiii...rase xmo balik taww..
Wawa_Nadwa said…
s0dap nyeee aiy0 soya cincau tuh.
blk kang nk buat lah.
huhuhu!
adenium said…
piayuco - hah per lagik... g balik cepat... pastuh..tolong mi..

amira zafirah - ye lah kot..memang famili... camner nak main tuh..hehehe

liza - camner nak cakap erk.. kalau dr ikea tuh... lps shell dia belah kanan..dr jauh pun bleh nampak kak liza...

haya_yaya - kak yaya...jom ikut saya balik ganu nak...hehehe

wawa nadwa - err...buat lebih erk.. bagik akak gak..hehehe
zOe said…
ari tu aku aku jeling dr jauh jer la otak2 tu ...nanti la lepak2 ngan ko in my march trip..masa tu leh joli2 lebey sikit ...g kursus la katakan
adenium said…
zoe - arituh ko lambat bgtau... yeah march..hope masa tuh aku bleh bawak ko town ride heheh

Popular posts from this blog

Catatan Perjalanan : Perjalanan ke Beijing (I)

Catatan Perjalanan: #UKtrip2017 #Europetrip2017 - Amsterdam

aku dan lagu : MIMPI YANG SEMPURNA - peter pan