dinner @ tupai-tupai

3 jan 2008... ada invitation dinner kat tupai-tupai.... actually dpat msg dari diana-k ... tapi msa tuh tgh drive balik ke kl... dari dungun... so tak reply la... elok sampai kl... diana-k kol... nak cfmkan..... hish... masa ada seseorang pun aku masih ada masa berenjoy... inikan dah takde kan... kat tupai2 plak tuh...on jer lah.....bukan per... takyah susah2 pikir kat mana... etc...
walaupun ini bukan kali pertama... bukan kedua...tapi ketiga aku kesini untuk steam boat.... aku tak kesah... tambah2 plak... ada orang nak banjer kan....hehehe

aku sampai2 jer.. ayu the sun... umimia dan daela dah ada.... korang kalau tgk gang GBM nih...korang dah tau lah kan sapa yang belanja.... ye lah... redmummy lah banjer kitorang.....

ayu the sun yang sangat pemurah itu ....bagik kit-kat nih kat kitorang sumer... siap letak dalam paper bag bagai tau......kecuali kak red... bukan lah ayu tak bagik... tapi dia bagik yang hebat lagik lah..heheheh.....thanks ayu... semoga lebih murah rezeki....

hah nih lah kaka red... yang nak belanja kitorang tuh... hek eleh aku nih... cam lah korang tak kenal kan...hehehe....kak red baru sampai masa nih......


dok tunggu diana-k dan bojeng tak sampai... kitorang mulakan lah majlis dulu.... heheheh...bukan makan lagik... steam kan dulu boat2 tuh jer....
gigih tu sumer ...dah lapar kot.......

kak red terus pakai spec... sebab tak nampak haper ntah...aku lupa dah.... kak red dtg ngan encik manager redmummy a.k.a sirman ye.... abang ngan gegirl... tinggal umah atuk n nenek nya....
hah tuh si diana-k baru sampai.... aku pun tatau lah bojeng lalu kot jalan mana.... dorang dari siang tadik tau dah kuar umah... so aku ingat...dia lah yang tukang bentang karpet merah ...huh.. nan ado.... sosat ko kau jang ngan milah nih...??
so gitu lah citer dinner.... nak tau apa kitorang makan... tunggu ye next entry... dah kat kol 2am nih... tapi aku nak siapkan entry untuk auto ublish nih.... isnin dah nak keje.... kang tak berhapdet plak blog ku ni kang....
to kak red n bro sirman... many thanks for the dinner... bebila nak banjer lagik...ajak jer ye... kami suka.....
lagik satu..kalau korang nak lebih byk cerita n gambar pasal nih... g terjah sini.... kak red ,Ayu ,Umimia ,Diana-K ,daela ,bojeng and Bro SIRMAN (opppsss sini nan ado... wpun empunya blog berada dimajlis ini..hehe)










































Comments

Liza said…
tak penah makan kat tupai2 nie, ada gak dgr member ckp best, ok tak tempat tu?
hai sis mayang ..
okeh kte exchange link erk ..
best nyer g 88dinner ..
JIVEBUMZ said…
best ke makan kt cni ek? macam famos je kan tempat nie?

neway salam kenalan yer.. hihi saya dah link blog awak tau
Amira Zafirah said…
alaa. cam jeles je. camno eh? :D
adenium said…
liza - kak liza... best2.. saya suka...hehe

nurul - thanks nurul.. u r in my list :-)

jivebumz - nak tau best tak...jom ajak saya try kat makan kat sini.. hehe...thanks..u r in my list also.. :-)

amira - mira... jeles ke...camno..??/ err..ko belanja kak matang oo kat situ..cfm tak jeles lagik..hiks..
oRanGeLiLY said…
hahhaha..ngamuk sirman ngan statement akakk
adenium said…
orangelily -shyyy... aan jgn bgtau dia...hehe
Hanarose said…
Wah!

Kiter pun nak join makan kat tupai2.. tak penah pegi neh!
*ayu* said…
best best!!!
siapa lak lepas nih open table?
:P
adenium said…
hanarose - kalau nak g ajak lah kiter gak ye... :-)

ayu - jom undi....hehehe

Popular posts from this blog

Catatan Perjalanan : Perjalanan ke Beijing (I)

aku dan lagu : MIMPI YANG SEMPURNA - peter pan

Catatan Perjalanan: #UKtrip2017 #Europetrip2017 - Amsterdam