from hanoi

jajan from hanoi.... ini kerepek nangka.....crunchy sgt...dan sweet...sedap..... memang sesuai lah untuk kudapan untuk tengok tv ..hehhe..sesapa nak g hanoi.... nak kirim beli mende nih bleh......aku tak tanya lah plak berapa rege......

hah tuh kak zu menunjukkan rupa kerepek nagka tuh......aku memula makan tak hengat gak... oppsss... nasib cepat sedar... kalau tak...mau bleh aku habiskan satu pack tuh.....

ini plak kerepek keladi..... rangup sungguh.... tapi aku rasa... sebab dah rangup sangat... dan kurang masin.. macam tak best plak.... best yang atas tuh lagik lah... tapi layan gak lah kalau munchy2 tgk tv ker nih......
ghupa bentuknya cenggitu jer lah......
hasil pertanian yang menarik kan.... heheh























Comments

atty's said…
pernah gak rasa..mmg beh gak
oRanGeLiLY said…
eh kak..mesia pon ader la keluarkan kopok nangka. iks punye hasil....hehe..sokongla barangan tempatan
adenium said…
atty's - kat petaling street pun ada jual kakty..org cakap la... tapi idak lah plak gi kat situ..hehe

orangelily - oppsss... sungguh tidak peka diriku ini...
daela said…
kepek nangka tu...mmg sedap...gian klu dah cuba...hooo...mcm mat gian lak statement pg nih...hahahha
adenium said…
daela - tuh la... nak try yang mesia punya plak.... jom g carik..heheh

Popular posts from this blog

Catatan Perjalanan : Perjalanan ke Beijing (I)

aku dan lagu : MIMPI YANG SEMPURNA - peter pan

Catatan Perjalanan: #UKtrip2017 #Europetrip2017 - Amsterdam