pulau selingan

actually kan korang... aku nak buat entri / review pasal salah satu dari aku nya fave food... (buka ker aku nih sumer benda jer makan..)... yong tau foo... tapi nih aku intro kan jer dulu lah 'home town yong tow foo' ... kat ampang... betul2 depan ampang puteri.... memang selera aku lah kat sini...(ayat standard aku le...)...the best yong tau foo in town kot... sebab apa ada kot... sebab aku ada nak compare ngan satu lagik nih...



satu lagik yong tau foo yang aku suka kat uptown hawker DU tuh... kalau lambat... ko q la.... tokei tuh pun dah kenal aku... skang jer aku jarang singgah situ... sejak bulan dec last year lah jarang sket kot...kalau tak... ada jer muka aku kaat situ....
korang ada ide tak katner lagik YTF yang sedap... aku nak terai...

















Comments

Liza said…
ada 2 place that i know, one is at pasar malam ss3 kelana jaya every tuesday and another one pasar malam gak at mu new housing area, bsp, every saturday...and ytf is a good diet food :)
haya_yaya said…
takat ni blm ade yg btul2 buat akak ngigau ke,leleh ailio ke...
akak pon sukerrrr gak mkn YTF nih..yang paling best,ketiau dia tu..wajib ado..
Munirah Abd said…
laaaaaa..bila g makan kat ampang??
awat xajak..dah dokek dah ngan kita....
Mommy Lily said…
yong tau fu adalah kegemaran saya juga

tp tengok la kuah dia kalau sedap tu jadik sedap la kan.
atty's said…
yong tau fu my feveret fud gak..huhuhuh..dapnya
adenium said…
liza - kak liza...kene find out that place nih...yesss.... so healthy kan.... :-)

haya_yaya - kak yaya.. seb baik kita tak dok dedekat... kalau tak nan ado projek diet ku..asyik ajak akak g makan jer...hehehe

munirah - nak g lagik nanti... nnt aku ajak ko ye dik....

mommy Lily - mami... jom kita try yang kat ampang nih

atty's - kakty...dolu2 selalu g beli kat pasar malam kat kajang tuh... hari sabtu kot... tatau ada tak lagik pasar malam kat town tuh... ok jugak yang kat situ..heheh

Popular posts from this blog

Catatan Perjalanan : Perjalanan ke Beijing (I)

Catatan Perjalanan: #UKtrip2017 #Europetrip2017 - Amsterdam

aku dan lagu : MIMPI YANG SEMPURNA - peter pan