d.o.n.u.t.l.a.g.i

donut lagik...???ok..ok..aku tau... nih ntah kali keberapa aku citer perihal donut.... dari dunkin...big apple...jco... bigapple...jco....bla..bla...bla...
alah korang...dah nama aku memang suka donut kan.... korang layan jer lah ye... hehehe

last entri pasal donut ...big apple kan... nih j.co plak lah kan... ini kan donut kesukaan aku..... biarlah aku nak suka j.co lebih dari yang lain pun... kenapaa....??? no spesific reason lah.... alah.... kalau aku paling suka yang nih pun.... bukan lah aku tak makan yang lain kan....makan jugoooooo hehehehe






aku beli half a dozen jer.... mesti aku tak miss si oreo tuh ye....hehehehe... dan jugak tira-MISS-u ......
lupa nak cakap... J.Co nih dah ada kat giant kota damansara.... makin senang lah nak carik ye... jom try yang ni plak.....




























Comments

haya_yaya said…
den slero...makin besor slero den ni hah!!!!lahaiii....hindarilah aku dari benda2 ini...shuhhh...shuhhh...!!!!
JIVEBUMZ said…
sedapnye..kite suka jugak tau tp xpenah beli.. clalu member umah yg belikan kite rasa aje..hihi
Munirah Abd said…
aaaaaaaaaaa..dari ari tu xmakan2x donut laagi ni...esok pagi carik donut makcik nasi lemak je laaa...hahahhaha
adenium said…
haya_yaya - kak yaya,,... tgh selero nih jgn tahan... orang sakit tuh kenmain nak makan tak dapat..so jom lah kita makan sesama...hehehe

jivebumz - rasa - rasa tak best tau... beli...makan puas puas...wahhhh tuh yang pantang nampak asyik nak nyinggah beli jer...

munirah - yang makcik tuh best gak... cicah air kopi...besttt... esok beli lebih erk..heheh
Wawa_Nadwa said…
huii.
sodap nye donut tuh.
x elok la mkn donut baik mkn sandwich chic mayo wawa.
hiks!
adenium said…
wawa_nadwa - mana plak tak elok... kalau nak lagik elok... makan dedua sandwich n donut... kata lah akak ko nih suka makan ka...hehe
Amira Zafirah said…
alaaa. kn dh kempunan donut. aiseyy, esk lps college nk pg beli donut,
hish. akak ni. hahhahaha
adenium said…
amira zafirah - beli lebih dikk... akak ko pun nak jugak..hehehe

Popular posts from this blog

Catatan Perjalanan : Perjalanan ke Beijing (I)

Catatan Perjalanan: #UKtrip2017 #Europetrip2017 - Amsterdam

aku dan lagu : MIMPI YANG SEMPURNA - peter pan