assignmentassignmentassignmentassignment

aku memang agak bizi lah skang nih.... kene buat banyak mende.... keje seharian pun tak settle settle... ada lagik assignment... assigment kaat opis nih lah ye.... sungguh short notice.... which is aku kene buat over the weekend...
assigment aku nih... mungkin untuk revert sesuatu yang dah digunakan secara stabil sekarang ini.... aku bukan jer kene dapatkan spec, costing, advatages, drawbacks, design sumer tuh jer... believe me... aku mesti akan kene fight untuk mende nih terlaksana jugak... itu yang aku lemah....kenapa.... later lah aku cerita....
so...kawan2 semua... aku agak kurang meninggalkan jejak kat blog korang semenjak dua menjak nih.... bukan aku tak gi jenguk... cuma kadang2 jer aku tinggalkan ... aku dah cuba... tapi dek kerana keadaan broadband ku yang macam sungguh lemau.... nak click kat komen tuh... so... aku just baca jer lah story korang ye....
bila hidup kembali selesa.... aku bleh lah berlengah2 kat alam maya nih... weiii... sebenarnya kan... bukan sebab assignment nih jugak lah... tapi masalah broadband ku ini lah.... adoiiiaii....


Comments

Hanarose said…
takpe.. takpe..mayang... janji blog eryn, awak jengok ek walaupun tak tinggalkan jejak.. Aiman tak ecah ahaks!
atty's said…
takpe mayang..take ur time.nanti lawat blog kekwn bila okeh
adenium said…
hanarose - ok... mesti kene jejak jugak lah.... kalau tak tak sah rasa..heheh ...

atty's - kakty... saya sentiasa lawat...cuma tak tinggal jejak je...hehehe

Popular posts from this blog

Catatan Perjalanan : Perjalanan ke Beijing (I)

aku dan lagu : MIMPI YANG SEMPURNA - peter pan

Catatan Perjalanan: #UKtrip2017 #Europetrip2017 - Amsterdam