s.t.e.a.m.b.o.a.t.@.t.u.p.a.i.t.u.p.a.i

tadaaaaa..... citer pasal makanan plak.... bukan blog aku lah kalau takde citer makanan kan....opppss sebelum itu... nak cakap sket... sebab kesah haru-biru-pilu aku tuh... aku dah turun lagik 2kg... tapi since friday....aku dah makan lah balik kan.. senang jer nak makan... aku dok hangkut junk food..lama2 ok lah balik... opppsss... isnin aku kene mula diet balik..hehehe
1st time dtg...rege buffet nih... rm23... second time... 25...skang dah 28 yer....
tapi still worth lah aku rasa... kalau korang takbleh tak makan naasi... hah tuh ada nasi goreng... mi... pasta sup... yang nih tgk lah hari korang dtg,.... kdg2 ada kuew tiaw... spaghetti... tapi nasi goreng manjang jer ada ye...

ice cream pun ada... adalah dessert apa lagik ntah...tapai kot....

fresh vege... and noodles...

hah ko... masing2 hambik... sumer masuk skalik..heheh...kitorang hambik clear sup..ngan tomyam... ada satu lagik pilihan... air kelapa... ok tau....

masa makan takleh snap gambar byk2.... nanti rugi.... so nih dah selsai .... aku minum dua gelas air dragonfruit ngan longan tuh....

nih coklat yang ayu the sun bagik kat kak red.... dah kak red nak makan berjemaah... so kitorang makan lah...


buah apple ngan seedless blackcurrant.... rajin sirman g ngambik... 2 kali kot... kitorang tumpnag makan gak lah...


naper lah slow hamat nih.... baru kol 230am... ada lagik entri nak buat.... tapi kalau dah lambat gini.... baik aku tido jer lah... esok sunday... ada masa lagik lah buat entri nih siang hari....
























































Comments

oRanGeLiLY said…
sedapnye makannnn

tupai ader ke kak? theheheheh
itangmanih said…
ye lar...dh few times gk mkn steamboat kt sini..asyik la ukar rege...tp xpe,luv the food...esp the tomyam air kelapa...sodap!!!pastu suke desert tapai dia...tapai dlm susu cair...hehehe
adenium said…
orangelily - tupai nyorok segan kat GBM...hehee

itangmanih - bestttkan.. tapi kita tak reti lah plak makan tapai.... emm teringat2 kat salmon tuh....

Popular posts from this blog

Catatan Perjalanan : Perjalanan ke Beijing (I)

aku dan lagu : MIMPI YANG SEMPURNA - peter pan

Catatan Perjalanan: #UKtrip2017 #Europetrip2017 - Amsterdam