'stay positive'

gambar tuh aku copi dari misscloudy ..dengan izin ye... rasa macam best jer conclusion tuh.... tak nyempat lagik nak carik marie clare tuh... amcma best jer article tuh.... suka aku baca mende cenggitu..... hehe

semalam jiwa aku kacau sket... sebab kes haru-biru-pilu tuh la... keputusan aku masih tak berubah...dan tak akan berubah... cuma ada malam dulu DIA kol... tak cakap apa pun... just hi gitu jer.. then the following morning HE text ... saying something yang sungguh tak patut dan sakitkan hati.... perlu ke aku marah dan bagik kata2 yang tak sepatutnya jugak...???

bagik aku tak pelu lah... let it be... semua sudah berakhir... tapi tension la.. biasalah..kalau org dok cakap apa yang kita tak suka...kalau kita takbleh nak reply balik... mesti ada rasa macam ada sesuatu yang tak lepas kan... tapi aku sabar jer lah.... tetiba ada rasa sakit kat hati... aku dah risau jugak... bukan apa.... kalau hati terasa sakit... kadang2 kita buat apa yang kita tak patut buat.... tapi alhmdulillah ALLAH masih melindungi aku.....






Comments

JIVEBUMZ said…
sabar eh awak..
adenium said…
jivebumz - thanks fren :-)
Mommy Lily said…
sabar sabar ye...

takut tk leh kontrol kan meletoppp pula :-)
adenium said…
mommy lily - insya allah bertahan nih mami...cuma sesekali tuh biasalah kan.. :-)
kojah said…
sis, 16@17 nie kte jmp...buleh??
Liza said…
paham sgt, but as i grow older i tend to be more patient thank before...maybe makin matang kot?
sabar je.. pada pandangan mie la.. kalau ada yg tak dilepaskan mmg akan rasa mcm tuh la.. tak puas hati.. jiwa kacau.. macam yg mie tgh rasa skunk... huummm nanti nak lepaskan dlm blog... sebabnya dah 1 mgu tak hupdet blog... bnyk nyer citer pending dlm 1 minggu nieh....
adenium said…
kojah - ok no problem :-)

liza - insya allah makin matang kan kak.. :-)

mimi azim@sk - itu lah...memang perlu dilepaskan.... :-)

Popular posts from this blog

Catatan Perjalanan : Perjalanan ke Beijing (I)

Catatan Perjalanan: #UKtrip2017 #Europetrip2017 - Amsterdam

aku dan lagu : MIMPI YANG SEMPURNA - peter pan