l.u.r.v.e.a.g.a.i.n

kalau tengok tajuk macam aku dah ada pakwe baru jer kan... macam dah ada pengganti DIA... taapi korang tengok jer gambar tuh... korang tau dah laah kan... hahahah..
aku nak citer pasal lurve nih lagik... ada lagik lah kan sebab aku dah buat entri pasal lurve nih dulu...
bukan aku beli nih... actually my fren zoe ... yang bagik... zoe is here for few days... sorri zoe takleh nak join itu aktivity.... next time ye...
antara 3 3 tuh... aku tetap pilih yang hijo tuh ye....
many thanks zoe for the lurve(s) ....







Comments

zOe said…
muehehe...dunno ur preference so i took all 3 ..i luv d french onion sour cream too ..not bad..mu la ajar aku makan junk food ni :P
Dy said…
Best ker...lenkali bagi jiran makan nak buat review sikit.
adenium said…
zoe - that3 can give me chances to try all..hehehe... belikan lah lagik...muahahaha

dy - len kali bagik clue kat blog... bleh lah murah rezeki..hehehehe...

Popular posts from this blog

Catatan Perjalanan : Perjalanan ke Beijing (I)

Catatan Perjalanan: #UKtrip2017 #Europetrip2017 - Amsterdam

aku dan lagu : MIMPI YANG SEMPURNA - peter pan