m.a.k.a.n.m.a.k.a.n.@.s.o.l.a.r.i.s

kata pun aku g solaris carik makan kan... so jom layan makan-makan aku dan kawan aku tuh.... aku order 2 appetizer untuk aku...so tak hambik dah main course... makan tak hengat aku nih... macam lah tak diet dah kan.....

ini air honeydew aku.... ok lah...

ini air kosong kawan aku... dia memang cenggitu.....
appetizer aku yang pertama.... mussel ngan cheese... sungguh menggemukkan ... sedappppppp...
appetizer aku yang kedua.... aku tetiba nak order nih...sebab kat atas tuh ada softshell crab....so aku amkan softshellcrab tuh jer... plus roti sket n squids... udang bagai.... aku tak makan... nampak jer cenggituh... tapi ada macam2 seafood ye....kat dlm nya... sedapppp
ini kuew tiaw daging kawan aku.... aku rasa jugak... tapi biasa2 jer.... nak order nasi goreng mende ntah yang come with tandoori chicken... tandoori chicken plak takde.... so dia ambik nih...
ni dessert.... complimentary... sebab apa ntah... tapi as usual lah ye... kawan aku tuh tak suka aiskrim sumer tuh...so aku makan lah.... sebab ice cream dia... falvour chocolate... vanilla n yum..so ada reason lah aku tak habiskan.....
inilah kawan aku tuh..... (sori gambar aku tarik balik la...)
rege untuk satu air..2 appetizer ... ngan 1 dish tuh...rm71++.... kalau makan kat tempat2 cenggini turn kawan aku lah banjer ..kalau kat kedai maka..baru lah turn aku banjer...hehehe











































Comments

haya_yaya said…
ehem..ehemm...kawan ek....hehehehee
adenium said…
haya_yaya - kak yaya... kene baca entri dr awal nih..hehehe..takleh ada spekulasi tau...

Popular posts from this blog

Catatan Perjalanan : Perjalanan ke Beijing (I)

Catatan Perjalanan: #UKtrip2017 #Europetrip2017 - Amsterdam

aku dan lagu : MIMPI YANG SEMPURNA - peter pan