777 sudoku

msa tgk no plight tuh aku dah agak... ini mesti joining flight....MH68... to taipe...dah baper kali gak aku g KK ngan joining flight nih.... tapi before nih... flight biasa boeng 737 tuh jer....tapi kali nih... boeng 777.... kapal besar... aku suka.... jarang aku naik kapal besar gini....kecuali g obersea dolu2 jer.... (errr..tapi dolu dok kat biz class... best..heheeheh...)
actually korang...aku dah siap print sudoku... nak buat lam flight..... tapi dah naik kapal besar...dah ada kemudahan nih.....dah tuh kat games ada lak sudoku....heheheh..baik aku main kat sini jr...

tada.... in-flight sudoku.... lagik best main kat sini... sebb kalau tersilap bleh detect..heheeheh


tak perlukan eraser.... hehehe... so..aku simpan jer my printed sudoku..pencil n eraser...hehehehe...
aku sungguh terleka dengan sudoku ini ye... sampai stewerdess yang dok nak bagik food tuh pun dok tanya aku berkali2... sebab aku tak perasan...heheh sori miss.....
tuh dah nak penuh ...heheheh...tapi tak sempat nak abiskan ye... dah nak landing dah masa nih.....
dah takde choice bila sampai kat aku.... ini jer yang tinggal....sebb tuh kalau duduk kat seat depan nun best... appetizer dah tentu satay...heheheh... kalau korang nak tido..dah siap2 awal tanya nnt nak makan apa... siap2 bleh pilih...kerusi baru tuh....bleh buat bed .....sori lah..aku kan jakun..hehehe... baru baper kali jer naik pun.... dan yang paling best..sponsored..... by malasian government lah ye....
sebab tuh aku sayang kat Malasian Government tau... banyak benefit aku dapat masa berkhidmat hehehe...




























Comments

Munirah Abd said…
wahh akak keje nga gov ke?? besnyaaaaaaaaa...
Dy said…
woiiiii kita ada game sudoku dlm tipon....lagi best buleh main selalu...buleh detect gak kalau salah...muehehehehe...mau donlod????
adenium said…
munirah - emm best ker..errr... jom lah join kitorang...hehheh

Dy - nnt kita download erk..hehehehe

Popular posts from this blog

Catatan Perjalanan : Perjalanan ke Beijing (I)

aku dan lagu : MIMPI YANG SEMPURNA - peter pan

Catatan Perjalanan: #UKtrip2017 #Europetrip2017 - Amsterdam