trip to alor setar (official)

next week aku ada kene jadik pengerusi untuk panel temuduga ...untuk pengambilan baru ..yang nak keje ngan gomen...kat alor setar.... so harinih aku bermalas-malasan lah g ke klia....normally aku malas nka bawak laptop nih...tapi since aku ada byk bende yang nak kene buat during the interview....dan nak kene siaokan paper jugak... then mail jer kat boss aku... away from office pun... keje ofis tetap on ye....
hari nih g klia ngan erl... dah lama tak g ngan erl...balik dr alor setar lagik lah.... kul 1030 baru sampai klia nnt... esok nya...aku kene g sessi interview kat kl plak....penat nya... and sepatutnya.... next week aku kene g kota bharu untuk tugas yang sama... but my boss didnt approve.... i'm ok wiith it... it just... the reason given is so unfair for me... tak payah lah cakap kat sini... buat sakt hati jer kan...

erl express took only 28 minutes from kl central to klia.... dulu2... kalau nak save.... n tak bawak barang.... aku naik dr klia ke putrajaya.... then dr putrajaya ke kl central.... it's soooo cheap.... less than half of it.... but it took more than 28 minutes......tadik aku terus jer check in kat kl central... this is my first time check in kat situ....dah biasa terus jer dtg klia kan.... senang lah... aku just carry my lappy case jer lah... (actually i put in in my bag ..)

warning kat atas tuh sungguh lah patut.... aku pun tatau kenapa lah dorang nih suka sgt ltk bag kat kerusi.... bukan dlm erl jer... kat mana2 tempat awam lah.... aku cukup bengang kalau not enough chair... tapi dorang dok senang hati letak bag.... consider lah oorang yang duduk.... bag tuh... bleh letak bawah la...
emmm... skang tiket MAS nih dah tukar kaler hijau plak... mesti baru lagik nih... last time aku travel ngan MAS bulan puasa baru nih.... tapi belum kaler hijau lagik.... look nice jugak lah.....
ok lah... aku nak masuk kat departure hall lah....








Comments

zOe said…
wahhh ko jadi panel interbiuwer kaa woweeee junior juice ...jadi madammmmm hehe ..sapa mai swk?
kojah said…
org pnting2 gak sis nie kn?vangga sy tau...=)
adenium said…
zoe - tatau lah saper dtg swk... aku wish dpt interview kat sana... or kat borneo lah... patut next week g KB...tapi ayahanda tak kasik... biasalah ka...

kojah - penting ? pentingkan diri sendirik ker... hehehe... nan ado lah...
* ayu * said…
nak masuk gomen lah.. tapi nak sid yg interview.. leh?
kompem dapat kkaaannn.... :)
adenium said…
ayu - kira kroni lah erk... heheheh....

Popular posts from this blog

Catatan Perjalanan : Perjalanan ke Beijing (I)

aku dan lagu : MIMPI YANG SEMPURNA - peter pan

Catatan Perjalanan: #UKtrip2017 #Europetrip2017 - Amsterdam