malas nk komen dah pasal interview

memandangkan hari nih last aku buat interview tuh... so tutup lah sudah citer tuh.... kojah...pandai lah ko aku nih orang penting...kalau penting...aku dok opis jer ..terima report...hehehehe... actually biasalah dlm gomen nih... kalau ada interview macam nih... memang dihandle oleh spa.... tapi ada lah org dari agnesi lain jugak dipihih untuk handle... disebabkan aku pengerusi... so adalah lah kuasa sket untuk tentukan bleh ke tak kan... dan memangdangkan jawatan tuh teknikal... so biasanya...dorang akan panggil lah sesapa yang mahir dan senior dlm sesuatu bidang tersebut... ooo... aku bukan lah mahir... cuma itu senior aja...hehehehe... korang akan rasa stress macam nih sebb tgk adik2 kita yang sungguh tak menyediakan diri untuk sesi itu,....
kalau kita dtgnya dari keluarga yang kurang senang dah mahukan sesuatu pekerjaan...walau dimanapun... dengan alasan nak memantu ekonomi keluarga.... lengkap kan diri kita... yakin kan orang yang kita boleh.... itu aja... nih aku memang tak dapat menolong.... kadang2 aku sedih jugak tgk dorang nih...dtg dari jauh sumer.... tapi kaalau bawak senapang jer takde peluru dik.... bleh memang ke dalam perang....????
kesimpulannya... minggu depan aku masuk opis keje cam biasa..hehehe



Comments

kojah said…
yela sis...wat decision gitu...ala2 org pnting la...bagOs2!i'm happy...nnti leh la mtk tips byk2 lg ye =)
* ayu * said…
yay! minggu depan leh kaco idup sid kat YM...
hahahhahha
adenium said…
kojah - mintak kojah...jgn tak mintak...hehehe

ayu - marilah mengacau hidupku...hahaha

Popular posts from this blog

Catatan Perjalanan : Perjalanan ke Beijing (I)

Catatan Perjalanan: #UKtrip2017 #Europetrip2017 - Amsterdam

aku dan lagu : MIMPI YANG SEMPURNA - peter pan