p.r.o.m.o.t.e.s.k.e.t.

since ramai yang dah tanya.... dan ada jugak yang dah order.... dan ada yang dah ambik order dan dah rasa pun.... so aku nak promote lah lagik nih.... ngan bagik details ...hehehehe...



cornflakes pedas
harga : rm 15 per bekas (diskaun: rm28 untuk 2 bekas)
camner nak dapat : bleh order jer kat aku
camner nak order : email me - mayangkelapa@yahoo.com
penghantaran : penghantaran percuma di kawasan berikut :
i. TTDI
ii. Damansara Utama / Jaya / Kota Damansara
iii. Kelana Jaya
iv. Setiawangsa
v. Wangsa Maju
vi. kawasan lain yang boleh dirunding
(minimum 2 bekas )
rasanya camne : no komen lah... lain orang lain selera.... sesapa yang dah rasa.... sila lah komen
ye....
so sesapa yang berminat... sila-silakan lah ye... :-)

















Comments

Munirah Abd said…
SEDAP!!!
saya batak..xsampai umah lagi dah bukak ngap2x...hahah
org keliling sure kata saya ni beruk lantak..makan xigt dunia!!

xkesah arr sbb SEDAP!!!
* ayu * said…
akan d order nnt..
lepas baik batuk, i nak order tau sid..
:)
adenium said…
hehehe...welcome..welcome....
Umi Mia said…
pedas ek..belum pernah try lagi..bawak lah sample malam kang...hehehe
kojah said…
ai sis...
remember me?
nice to meet u here =)
adenium said…
hi kojah... yeah sure... selalu2 lah singgah sini ye... :-)

Popular posts from this blog

Catatan Perjalanan : Perjalanan ke Beijing (I)

Catatan Perjalanan: #UKtrip2017 #Europetrip2017 - Amsterdam

aku dan lagu : MIMPI YANG SEMPURNA - peter pan