sambungan citer interview

arinih aku last interview kat kl.... patut ada lagik seminggu kene g kat KB... tapi ada masalah lain kan.....
so aku dah dapat jawapan pasal yang bebudak PSP suka tulis dulu coding kat kertas dulu... then baru buat kat pc... ghupanya... itu hanya lah tabiat dorang..yang tak yakin... sumber aku bertanya... adik aku... dan tadik aku jumpa sorang budak nih... very gud... dia buat sijil kat PUO (politeknik gak..carik lah namnya) , then buat diploma kat PSP...dan buat degree kat UTHO.... memang excellent lah... tapi ko ada degree dik... aku nk bagik ke... baik ko apply jawatan lain.... ko tunngu jer lah surat ye dik...hehehe...

well kat kl arinih... 7 out of 10 jer yang turn up... yang aku nampak paling layak budak yang aku citer kat atas tuh jer... yang lain macam biasa lah....tapi takde lah sakit kepala sgt...atau tension sgt... sbb friday memang tak ramai... dan aku buat kat kl.... balik umah...zooop tido.... aku tatau lah.... lena sungguh aku tido...penat beb... habis hajat ku nak buat report dan compile mana yang layak dan tak layak.....



Comments

* ayu * said…
interview org mmg penat kan?
hadoih..
u deserve dat rest...
adenium said…
ayu - huh series ayu... balik umah terus membongkang kan diri... tak hengat langsung...nasib baik malam ingat nak wish..heheheh

Popular posts from this blog

Catatan Perjalanan : Perjalanan ke Beijing (I)

Catatan Perjalanan: #UKtrip2017 #Europetrip2017 - Amsterdam

aku dan lagu : MIMPI YANG SEMPURNA - peter pan