mataku

kengkawan... mata kat atas tuh adalah mataku... sungguh tak bermaya mataku itu kan... memula tu..aku ada rasa lah jugak something kat mataku... rasa yang tidak seperti selalunya... sehinggal lah ada orang2 yang bertanya...'sakit ker...' '...tak sihat ke..' aku pelik lah jugak dengan soalan2 itu... sebab sesungguhnya aku sihat walafiat..cuma letih lah sketkan... tapi dorang kata.. mata ku nampak macam org sakit... nampak hitam... emm tatau nak cakap apa... so aku cakap aku kurang tido... valid reason kan... so takde lagik dah soklan lain....
tapi memang lately aku ada kurang tido jugaklah kan....atau dengan kata lain...tido tak lena....asyik terjaga2 jer lately... memikirkan sesuatu.... harap semua itu akan dapat diselesaikan cepat....
dan ini sama sekali tidak ada kene mengena sebab aku tak pakai 'all about eyes' ku lagik...errr..bukan tak pakai ye... cuma asyik kelam kabut jer lately... aku tglkan lah all about eyes ku buat sementara ye.... :-)




Comments

kojah said…
sis, letak la timun kt mata tue...bg segar2 ckit...hiks!~
adenium said…
kojah - thanks kojah... emmm semalam pun ada beli timun tuh...bleh lah buat malam nih kot... ada kot jugak yer...hehehe
Diana-k said…
jgn makan lak timun tuhhhh!!
ahahahha
adenium said…
diana - tak sompek pun nak buatnya... so blom lah makan lagik timun tuh...heheh

Popular posts from this blog

Catatan Perjalanan : Perjalanan ke Beijing (I)

Catatan Perjalanan: #UKtrip2017 #Europetrip2017 - Amsterdam

aku dan lagu : MIMPI YANG SEMPURNA - peter pan