ketensian seorang aku

korang...aku dalam keadaan yang sungguh tidak keruan (tak keruan tuh apa erk...?) aku agak2 jer ayat tuh....
banyak keje nak kene buat.....
i. aku nak kene siapkan report dan meng 'rate' kan orang2 yang dah aku temu dan duga arituh....tapi aku ada sket moskel... pasal sorang bidak nih... dia dlam kategori bagus lah... tapi baru habis belajar... tapi lom grad..so takde diploma asal ye... ada result exam jer... sebb syaratnya ada kene bawak diploma asal... tapi bila aku kol spa... dr semalam..dr isnin pun takde jawapan... orang cuti kot...musim2 cuti sekolah nih kan.....so tertangguh...

ii. aku ada buat test tentang sesuatu nih.... arituh dapat.... nih tak dapat pulak... abis camner... actually bende tuh tak perlu pun... tapi kalau ada jugak yang nakkan mende tuh dan aku plak kene itu hini... sampai nak cepat suh aku settlekan cepat gak.... seriesly... aku memang dah takde rasa respect lagik kat ko ye.... sebab ko tak pernah nak paham dan respect orang nampaknya.... jadi sungguh adil kalau orang lain jugak tidak respect anda kan.... aku pun tak paham..kenapa tetiba tak dapat... nak buat testing nih bukan perlukan aku sorang...aku kene cek sana sni yer... dah orang yang aku koll tuh jugak tidak menjawap panggilan aku.... macam mana aku nak sahkan kesilapan dimana.....so tertangguhhhhh....

iii. masalah peribadi.... kalau ko kenal aku...ko kenal lah akau ye,..... aku nih nampak nya memang hiruk pikok tak beradab... tapi sebenarnya memang tak beradab pun.... bleh gitu... kalau u tak kenal i... tolong jgn buat tuduhan yang melampau... kalau satu hari u sempat kenal i... u tau lah..jahatnya i...(i kenal u... i tau u...ble bla blu...*dok puji plak konon*....emm i tak perlukan pujian kay....sebab i tau... i berhak tak atas satu pujian itu.....)... cuma tolong jangan membuat tuduhan atas apa yang i tak buat...itu jer dah cukup....

iv. dah cuti sekolah dah nih.... mana nak bawak adik aku g lepak2 nih..... bulan 12 aku nak kene exam plak... tapi arituh dengar macam tak jadik plak... hish..kang kalau tak jadik.... lambat lah pulak nak mendapat duit lebey....

v. aku nak update blog.... aku ada lah maasa ... sebab nak lepak2 malas nak pikir apa masa nih...ada yang aku dah draft kan sesiap... so nnt aku publish jer...kalau dah buntu..... tapi aku nak tambah link kat blog2 yang aku selalu sinngah.... tak sempat2 jugak ye....arituh plan nak buat masa dok kat alor setar... tapi korang tau... aku miss the list... tatau katner... bykan itu jer... siap ngan paper aku jugak.... seriesly aku tak dapat kesan katner.....

vi. weiii larat ke korang nak baca tentang masalah aku nih.... dah lah... jom kita heppi2 yer....



Comments

kojah said…
haaaa...kasi tmbh itu link blog sy okeyh sis...hehe nk itotttt g jenjln =P
adenium said…
kojah - akan ku tambah... sabar ye... masa jer nan ado... hehehe

Popular posts from this blog

Catatan Perjalanan : Perjalanan ke Beijing (I)

aku dan lagu : MIMPI YANG SEMPURNA - peter pan

Catatan Perjalanan: #UKtrip2017 #Europetrip2017 - Amsterdam