oxygenizer

aku pun tatau sebenarnya apa fungsi oxygenizer tuh.... atau RO -reverse osmosis - dulu2 adalah belajar....tapi skang tak lama tak melibatkan diri secara langsung dengan biologi.... maksud aku selain dari kehidupan lah kan..... dapat lagik bayangkan macam mana osmosis tuh... cuma tak reti nak explain in details...or in a proper words....
actually aku nmpk air tuh kat guardian... what make me so excited to have that .... no reason... cuz because i wanna the bottle... memang lah tak menarik.... tapi senang nak bawak kesana kesini..... boleh gitu....???








Comments

* ayu * said…
sid mcm ayu la... beli air sbb bottle.. five skets!
adenium said…
ayu - five!! opppsss... mana tgn ayu nya... dah terantuk tangan kat dinding plak.... heheh

Popular posts from this blog

Catatan Perjalanan : Perjalanan ke Beijing (I)

aku dan lagu : MIMPI YANG SEMPURNA - peter pan

Catatan Perjalanan: #UKtrip2017 #Europetrip2017 - Amsterdam