madagascar preview

hi korang.... aku tak sempat nak tulis pasal review tuh sebenarnya pagi nih... damn bizi..bizi ker...?? tapi aku lupakan keje jap... aku akan takde kat ofis for 2 weeks nnt... ini will blog later lah....

actually excited sgt.... semalam... sebab g tengok preview madagascar tuh... tapi apa yang lebih seronok... ialah dapat jumpa bloggers sumer tuh.... ayu, ayusolo, eliya, diana-k, umimia, kojah... etc...sori guys aku tak namakan sumer... dan mesti lah tak lupa kepada redmummy famili.... cuba korang banyangkan... tengah nak bergambar tetiba nampak kak red.... terus jer pandang kak red... sungguh kecik molek dan comeii orang nya tau... akhirnya... dapat jugak jumpa in person kan.... takde lah aku nak kene gi ngendap kat ttdi... (kak red pun dah suh bro sirman jer yang g hantar abang pun skang...hehehe ..) again thanks kak red... u not only gimme the tix... but more frens... n c u and famili in person... :-) ... korang... gegirl itu sungguh lah kiut kalau tgk kat luar... kalau korang dah kata lam gambar tuh kiut.... cepat dapatkan peluang tengok kat luar tau... abang pun gud boi jer tengok dia semalam... without psp tau...hehehe...

apa ke citer larik dari tajuk nih... korang... nnt ada lah part II punya cerita... so untuk nak tgk kemeriahan suasana ptg semalam... gi lah jenguk blog si ayu tuh.... err... korang tau tak.... bila jumpa dorang... sebut jer mayang... wuiiihhh...macam semua jer kenal aku... hehe... kalau macam kenal..atau kenal... dan yang tak kenal pun.... selalu2 lah singgah sini tau....
mungkin korang tak jumpa kot muka aku kat blog nih.... ada kot ...tapi susah nak jumpa sket sgt... tapi dengan rasmi nya ayu dah publish muka aku yang memula kelabu dan kemudian sungguh clear kat blognya.... adakah ayusolo... eliya ... umimia... diana-k... atau kojah jugak akan memaparkan muka ku...??? dah lah sid.... perasan jer...hehehehe.... so lepas nih bleh lah aku tempek kan sendirik gambarku di blog nih....hehehehehe

Comments

ayusolo said…
hello dear..thanks 4 da ticket...thanks 4 being my new fren...nnt kiter link2 after this k...nice meeting u lah beb...:)
Umi Mia said…
harus tepek.......sunat dan wajib ada gambar u....hehehe
adenium said…
ayusolo anda umimia...
nice meeting u all last nite...
i dah add fave you all nya url... cuma blom sempat nak link kat blog jer lagik... sket masa lagik...
PakciQue said…
Ehem...semalam tu bukan pakcique eh..harap maklum..
* ayu * said…
hahhaa..
best lepak semalam kan?
:)

yer.. sapa nak tengok mayang.. mari2 ke blog ku! :P
kojah said…
yelah pakcique, bkn kamo...hehe sis, cane nk wat nama yg leh click kt entry sis tue?sy xreti la...
adenium said…
pakcique ..oopppss sori... atau memang ye nih..hehehe....
adenium said…
kojah.. yang tuh kene edit kat html.. cenggini...cewahh nak buat tuorial plak... panjang dik nak citer kat komen nih...hehehe
email me... nnt citer kat situ...
kojah said…
xpe sis...dh tau dh..tetibe je kn...thanx anyway!
bkn pakcique la sis...kwn sy kn berisi ckit...pakcique kurus kot...hiks!
adenium said…
kojah...ya ampunnn... kat kawan tuh yer..hehehehe...
PakciQue said…
Iye..pakcique adalah kurus..ahakz..

Popular posts from this blog

Catatan Perjalanan : Perjalanan ke Beijing (I)

aku dan lagu : MIMPI YANG SEMPURNA - peter pan

Catatan Perjalanan: #UKtrip2017 #Europetrip2017 - Amsterdam