salad ke...?

korang tau lah... aku bukan reti makan salad bagai nih.... tapi disebabkan aku nih dah nak sgt jaga makan.... so gitu lah rupa salad ku... letak dedaun... lps tuh letak telur.... lps tuh...letak sos.... lps tuh....letakbaked bean.... lps tuh ltk bawang goreng...
ikut suka aku lah kan.....kalau makan ngan pulau seribu sedaplah... itu aku suka.... tapi seribu pulau tuh bleh menjejaskan diet ku... hah korang percaya aku jaga sampai cenggitu sekali...???? heheheh... kadang2 yerbabas juoooo....
aku nak stop lah tulis pasal food nih..... sebab ramai yang komen...dorang lapar tgk aku asyik letak gambar makanan.... hehhehe...errr...aku pun lapar lah.......
okeh... minggu depan aku citer pasal diet pulak ye.....







Comments

* ayu * said…
yay! tak sabar tunggu entry diet!!!
adenium said…
ayu - nak tukar profession nih... jadik dietician...hehehe
Anonymous said…
kalo dah ada telur goreng, baked bean and bawang goreng segala tu...diet ke??? :O
adenium said…
anonymous - opppsss alamak..tak diet lah tuh..eheheh...emmm tatau plak baked bean takleh makan... tak tulis lam buku...hehhe... telur rebus tau... putih jer lagik..

Popular posts from this blog

Catatan Perjalanan : Perjalanan ke Beijing (I)

aku dan lagu : MIMPI YANG SEMPURNA - peter pan

Catatan Perjalanan: #UKtrip2017 #Europetrip2017 - Amsterdam