tag... errr... tag...?

ello...ello... nih dak syira punya keje.... :P... jom layan... hehehehe

do you think that you hot enough??


::1.Adakah anda rasa HOT??::
emmm memang keadaan cuaca skang buat aku rasa HOT….

::2.Upload wallpaper pc/laptop yang anda guna sekarang!::
nan ado.. aku guna standard windows tuh jer erk.. opis kan…hehehe..kat lappy… alah..lupo lah… bleh pilih jer memana kan…

::3.Cerita pasal gambar::
errr…. Memang dah standard gitu…

::4.Bila kali terakhir anda makan pizza??::
harituh…. 15 februari…2010… tempat nak letak skali ke…heheheh

::5. Lagu terakhir anda dengar::
adoii… dok tgh dengar nih… tatau apa yang terakhir… sebb keep on listening…

::6. Apa yang anda buat selain menyelesaikan tag ini::
takde buat paper… tuh yang bleh nak buat tag nih…. Hehehe… lunch time nih…. Nak rest sket dari keje….

::7.Selain nama sendiri, anda di panggil nama apa::

* along - nih mostly adik beradik.. dan seangkatan dengan nya….

* sid – mostly frens…


* syidah – family yang sengaja menambah2 … y dan h dimana2 mengikut kesukaan dorang…..


::8Tag lagi 8 orang::

saya taknak tag sesapa.. hehehe…aci erk….so tak yah jawab soklan seterusnya…. Betul kan.. kan.. kan… hehehehe….. jgn marah aarr syira… nnt bagik kita rasa kek lapis awak.. kita cakap sedap punya erk..hehehehe




Comments

Popular posts from this blog

Catatan Perjalanan : Perjalanan ke Beijing (I)

aku dan lagu : MIMPI YANG SEMPURNA - peter pan

Catatan Perjalanan: #UKtrip2017 #Europetrip2017 - Amsterdam