jom makan : show ru

jom makan makan... episod makan nih dah lama... dek sebab banyak sangt aktiviti makan lately... terlupa nak publish.... dok tersimpan dalam draft....

SHOW RU... terletak kat kelana jaya.... kalau korang tau... LHDN... korang tau public pool... korang mesti bleh jumpa tempat nih.... kalau dari subang pun... korang terus masuk kelana jaya... kat traffic lite maybank tuh... ke kiri.... mesti nampak punya lah...

kat sini...konsep stall... so banyak pilihan yang ada lah.... ada dimsum... ada burger.. hahh... ikan bawal goreng dan nasi... pun ada... nih aku pernah jumpa kat penang dulu... emmm.. amcma macam lagik lah.... tapi sebab my fren and i... nak makan dimsum... aku letak gambar dimsum jer erk...

aku memang fave giller kat dimsum.... sesapa nak banjer aku... silakan....





nih burger... pun ada... chicken wings lah... macam2 pilihan jugak lah..... kalau ikut hati... banyak lagik nak order... tapi... perut tidak mengizinkan... hehhehe
so... kalau sesapa yang takde idea nak gi dinner kat ner... bleh lah membawa haluan ke kelana jaya .... dan cuba SHOW RU....
harga kesemua yang diorder... tidak dapat dikesan... kerana..duit saya... adalah tidak laku kat sini... aku bawak berjuta rupiah... berlagak kaya lah kan... rupanya tak laku... :P













Comments

zOe said…
satu lagi masuk dlm list JJCM ku bersama mu nanti ..yg ni mmg aku x nah sampai padahal not that far pun frm KD kan ..the dimsum i loikeee ..and the burger looks yummy ..dah lah setahun aku tidak mengigit burger yg azali ..asyik makan McD's fish sandiwch & BK's vege burger jer.. angus burger sini aku tengok sambil tahan perasaan ja hehe
adenium said…
zoe - itu lah pasal... so dekat tau.. aku pun baru tau... hahaha... so cecepat lah balik ye... kesian ko kan... :P

Popular posts from this blog

Catatan Perjalanan : Perjalanan ke Beijing (I)

aku dan lagu : MIMPI YANG SEMPURNA - peter pan

Catatan Perjalanan: #UKtrip2017 #Europetrip2017 - Amsterdam