citer sana.... citer sini....

hallluuuuu.... citer sana... citer sini... adalah citer aku..bukan citer orang...hahahaha... punya lah susah nak jumpa sorang minah nih bukan sehari dua buat appointment... bukan sekali... malah yang nih pun sampai berkali2... emmm bak kata orang...kalau dah jodoh... dlm kuali bertemu juga... ehhh muat ke kita nak masuk kuali erk... hehehehe
dah order baru nampak nak order lain... tapi habis gak kubelasah air nih kan.......
hah nih lah orang yang dimaksudkan... aku rasa sejak awal tahun lagik kot dok beriya nak jumpa.... biasalah...kalau aku free membosan... dia bizi... kalau aku bizi..sah2 lagik si dia nih bizi..hahahaha.... tapi akhirnya jumpa jugakkan... dari rabu set...nak jumpa weekend.. tapi sampai ke sabtu asyik ubah2 lagik...hahahaha....
amboit...muka teruja beb..padahal... kita dtg jumpa kat sini... sebab aku dok tgk dimsum kat blognya lah kannn...hahahaha... punya sbb aku kata nak dtg makan sorang... dan2 nak teman..ye ke..hehehehehe...
makanan yang diorder.... hahaha... lahap kitorang abiskan...heheheh... sedap... suppp suppp suppp masuk mulut.... sambil bercerita.... tetiba dimsum pun abis kan.... dah lama tak jumpa... caching up lah pasal diri memasing kan... nak ngumpat pun tak sempat...sebab jumpa kejapan ajer...hahaha....
dan sebenarnya,... tujuan utama jumpa... adalah pasal mende dlm plastik tuh... ntah apa bende nya... aku dan dia sahaja yang tahu...hehehehe.... marah betul ayu... bila cakap.. pasal bende nih..kitorang carik jugak masa nka jumpa kannnnnn......
adoii... ghindu lah sama kawan2... tak sempat nak jumpa lelama.... kata jer ada ym fb bagai kan... kalau kat ym.... dia msg....aku takde..dia dah online... baru aku nak reply... so cara bercerita adalah tak thrill...hahahahaha...
ayu... thanks untuk pinjmakan benbarang dalam plastik tuh... sampai umah punya heppi tgk semua tuh.... adoiii...syukur sgt.... cayang sket....muahhh muahhhh.... offer mu itu jugak menariks.... :P ....




Comments

MY HEART said…
sampei ati tamoh ajak reen dating ahaks.... nak gok jumpa ayu n sid.. dah lama poinmen ngan awok berdua.. rasanya dah setahun doh tapi tak dapak gak jumpa.. hehehhe.. *kidding*..
atty's said…
lama dah tak jumpa sid ngn ayu ..
adenium said…
my heart - alamak ryn.. organiser hilang... lupa appointment ryn buat hari tuh... sila buat tempahan kembali... hahahaha

atty's - kakty... untuk perjumpaan 5 6 bulan lagik.. dah kene buat appointment skang nih..hehehe... jom lah gi minum2 kakty...
Liza said…
bile ler k liza dapat pegi merasa tpt dimsum nie, susah ler, dah tak duduk this area
adenium said…
liza - takper kakliza.. find one day... nak ajak kitorang teman pun ok..hehehe

Popular posts from this blog

Catatan Perjalanan : Perjalanan ke Beijing (I)

Catatan Perjalanan: #UKtrip2017 #Europetrip2017 - Amsterdam

aku dan lagu : MIMPI YANG SEMPURNA - peter pan