aktiviti sepanjang minggu itu

hallluuuuuuuu korang... dah isnin nih... jgn malas2 nak keje.... aku dah rajin keje skang... motipp..??? emmm bulan march... bulan aku nak heppi jer..kalau bleh... hahaha... haper2 lah mayangkelapa oiiii.....
weekend baru nih seronok gaks... sebab dapat memanjakan diri.... buat facial.. pedicure bagai kan.. kalau lah dapat tiap2 minggu manjakan diri kan ker best... minggu lps tuh pergi urut2 plak... minggu seterus nya... poket ker... hehehe...
weekend baru nih pun.. aku gi teman kawan aku gi ikea... aku tak beli paper pun... teman kawan jer... kawan yang dah lama aku tak jumpa... sejak dia gi dok jepun.... emmm.. lepas nih... hopefully ada lah kawan nak beraktiviti...heheheh

tuh gambar masa kat tesco... kat si haziq nih pantang nengok menda alah tuh.. nak aja naik... tak kira lah kat mana pun... dok tgh layan eskrim... aku cakap lah rosak... padahal.. takde syiling... masa nih nak buat kunjungan ke sekian kalinya ke manja kaki tesco ampang....
aktiviti boling lagik... kali nih... antara department ke bahagian ke cenggitu lah kat opis aku nih... tapi kat sini.. kitorang panggil antara pejabat timbalan pengarah... so.. kitorang... group aku tuh lah.... kira pejabat timbalan pengarah ICT.... kitorang dapat no 2 tau... yeeeeeee.... dan sorang dari group kitorang...dapat high games untuk pompuan....
harituh aku gi damansara specialist hospital... dah tentu lah kat damansara kan... dok pikir...mana nak gi dapatkan servis tuh... malas nak gi sepital lain... terus jer aku ke situ... servis adalah bagus... ye lah... u pay for the servis kan... untuk apa aku kesana... takyah lah cakap kan.,..heheheh
haziq dah terai main motor dah lah plak kat desktop dia tuh.... macam2 games dah lah skang yang dai dah explore... terrorist jugak budak tembam nih main... sebab dia tak laju sgt... takde lah asyik terbabas jer.. hehehe... tapi main nih.... ken main series jer muka.... tak caya....??? hah tgk kat bawah tuh....
" ada haiwan dalam kesusahan... ini series...ini series...." (heheh...ikut ala2 wonderpets....) ... itu jer lah hadpet aku ... banyak lah lagik sebenarnya... aktiviti..takkan itu jer kan... tapi ada palk sesetengah aktiviti yang takleh lah aku nak reveal dulu..hehehehe.... later2... jer lah hapdet kan...
so.. selamat berminggu baru... :D



Comments

atty's said…
geram ar tgk haziq nie .rasa nak gomol je..
tunbegia said…
sungguh montel,

salamm,
adenium said…
atty's - kalau mood dia ok..bleh jer gomol kakty...kalau moody...emmm kang kita plak yang kene gomol..hehhe

tunbegia - memang... montel sgt... :D

Popular posts from this blog

Catatan Perjalanan : Perjalanan ke Beijing (I)

Catatan Perjalanan: #UKtrip2017 #Europetrip2017 - Amsterdam

aku dan lagu : MIMPI YANG SEMPURNA - peter pan