food review : DOME

mulakan pagi anda dengan makan... tettttttttttttttt.... hahaha..DOME pun nak buat review ke... layan jer lah erk... hahahaha.... ini adalah DOME ...THE CURVE...... bersama orang yang baru balik jepun... katanya... DOME takde kat jepun... owhhhh...patut lah ghindu pada nasi lemak rendang itu... tapi kan... kalau kat jepun ada DOME... ada ke nasi lemak tuh... hehehehe
mine... ice blended yang so.. SINFULICIOUS.... terlekat2 lemak dibadan..hahaha... tapi nak gi minum lagiks.... hahahah.... nama adalah lupa.... tapi banyak pilihan... mine got choc chunks... harga...range rm16-19..kalau tak silap....her's ... english tea... one pot tuh... boleh dlm 3 cups.. tapi lupa regenya....

ini lah nasi lemak rendang idaman nya... tapi aku tak berapa sgt rendang nya... ada rendang yang lagik sedap tau..heheheheh.. harga... rm17++ kot...
the-must-have potatoe wedges.... tapi sour creamnya .. macam tak best plak kali nih... rm 8++
fish n chips... portion yang besar.... sedap... biasa kan.. frozen cod fish kan... rasa agak agak ajer kan... tapi yang nih... lebih baik.. stok baru agaknya...heheheh... rm24++ ....
biasa aku suka ngan fish n chips SR.. tapi yang nih... lebih sedap bagik aku.. dan rege lebih jugak.... nak fish n chips lagikkkkkk... :P








Comments

Liza said…
i love the spageti oglio at dome, kalau gi sana mesti makan tu
adenium said…
liza - seronok kan kat sini..byk pilihan... tapi tak pernah try cakenya... sebb rasa mahal sgt... :-(

Popular posts from this blog

Catatan Perjalanan : Perjalanan ke Beijing (I)

aku dan lagu : MIMPI YANG SEMPURNA - peter pan

Catatan Perjalanan: #UKtrip2017 #Europetrip2017 - Amsterdam