mari belajar berenang

ehhh korang pandai berenang tak...?? aku..??? emmm bleh lah jugak... aku pernah belajar berenang lah... so.. klau takat nak berenang kat swimming pool tu boleh... tapi one thing... aku sgt takut air lah ye.. hehehe...
tapi nak jugak tahu... so.. aku belajar jugak berenang... emm sejarah nak belajar berenang pun... cikgu renang yang approach aku... nak ajar... sbb swimming pool dok depan mata jer..tapi dia tak pernah nampak aku beranang.... masa tuh.. aku dok asyik main squash... so.. one day cikgu renang tanya aku minat tak nak belajar renang... so.. aku pun ok jer lah... terus gi beli kelengkapan berenang n belajar.... hehehe... lama dah ...dekat sepuluh tahun dulu kot...hehehe
kenal tak budak nih... heheh.. dulu... tyak suka lah swimming pool nih.. kalau ajak gi swim.. mesti dia cakap.... 'nnt tenggelam' ... muahahahah.... tapi skang tidak lagik.... dia plak yang dok ajak gi pool ...
cian haziq... dok berenang sengsorang.... takut jugak dia nih... nnt nak kene beli floats lah... so.. baru dia berani sket kot...dulu masa meme kekecik pun...siap lah beli memacam floats tuh... board lah.. arm band lah... ingat lagik masa gi pangkor.. gigih lah dia usaha mengangkut...
kawan-kawan dah ready ke nak berenang...?? hehehe.... kalau dah berenang susah plak lah nak ajak balik kan... heheheh....
tak lupa... nih pose istimewa... untuk yang geram kat haziq...hehaeheh... ala2 masuk majalah mangga lah nih.. hahahaha... nih version kanak2... kalau dah besar sok haziq kurus lah kan..hehehehe.....
sebut pasal berenang nih... arituh... ada cakap ngan sorang kawan... pasal berenang lah... dia nih.. gud swimmer lah... dari kesah cerita nya... 'kalau tak pandai menulis or membaca..boleh jugak mintak tolong orang..kalau tak pandai berenang... macaman nak mintak tolong orang berenangkan untuk kita..'.....ye jugak kan... :D



Comments

Dy said…
phewwwwiittttttt.....cekcinye Haziq..
adenium said…
Dy - alaaaa... aunty Dy... i malu lahhhh .. :P

Popular posts from this blog

Catatan Perjalanan : Perjalanan ke Beijing (I)

Catatan Perjalanan: #UKtrip2017 #Europetrip2017 - Amsterdam

aku dan lagu : MIMPI YANG SEMPURNA - peter pan