siapaaaaaa akuuuuu...????

dah lama tak membebel... meroyan kan.... emmm... meh nak meroyan nih.... al kesah... someone from the past... from the past lah sgt kan... konon nya... emm kalau u dah admit... u ada salah... bagus lah... actually i dah malas nak ingat.... bagi i ..mende tuh dah berlalu .. dah lah... tapi kalau u nak sgt salahkan diri u atas apa yang terjadi... sila kan... memang u patut pun... dan.. bagus lah tuh...

ok lahhhh... what so ever... dah terjadi kan... bukan boleh undur masa nak bagik tak jadik balik kan... memang tak mungkin kan... so... biarkan jer lah... i pun tak paham... pehal u nak sgt kononnya tebus kesalahan lah.... tapi the way u nak tebus kesalahan... i better not to say... :-

dah lah bengang jugak... keep on cakap aku tak bagik peluang... tak bagik peluang.... peluang haper nya lagik.... dah bleh kawan tuh jer dah lah kan... nak peluang yang macamana lagiknya... dulu ada nak pikir peluang2 nih... dah ada peluang,....sia-sia kan... so.. nak peluang macamana lagikkkk?????

ok lah... semua tuh.. aku takde lah kesah sampai nak marah sgt ke haper.... tapi... yang aku sangat bengang.... bila 'sesuatu yang mendukacitakan' .... lah kononnya terjadik... wahhhhhh sedap mulut sungguh salah kan aku.... apa dia ingat aku nih... tempat nak menyalahkan tentang apa yang terjadik ke....

he claimed ...aku doakan dia sampai jadik mcam tuh... tapi memang patut pun... kalau aku nak doa kan... tapi masalahnya... kat dia nih.. takde lah aku nak doakan sampai mcm nih... belum lagik lah... dan masalah nya... kalau ikut tuduhan dia tuh... amboittttt.... aku doa hari nih terus tuhan nak makbulkan doa tuh.... sapa aku nih...??? alim ulamak ke... banyak lagik yang aku doakan untuk kesejahteraan aku lah... tuh pun... aku anggap ... allah yet to answer my prayer.... ada mende yang lebih penting yang aku doakan tak terjawab lagik...

aku nih ..kira baik lagik lah... kengkadang tak sedar ada org call.. tgk ... ada few unanswered call dari no dia... then ada text msg... aku respon... tapi end up.... dia nak cakap,...nak tuduh ... aku dok doa kan keburukkan kat dia.... hellooooo.... siapa aku nihhhhhh....???? hangin tak....???hangin tau korang.....

so... at the moment... aku rasa... malasssssss sgt nak respon kat text msg dia... seb baik sehari dua nih dia tak call... sbb banyak unanswered call kan...

bagik aku... semua tuh... kuasa tuhan... kalau ko dah rasa ..ko memang bersalah dengan aku selama nih... ko ubah lah sikap ko tuh..... bukan nak tambah dengan tuduh aku plak doakan ko macam2... siapa la aku nih.... macm aku nih... alim ulamakkkk......

so...pls... kalau u still want me as a fren... pls stop all these.... PLSSSSSSSSSSSS....




Comments

pakcikLie said…
think positive..hope ur all ok..baik2 saja.
adenium said…
pakcikLie - emm tuh lah.. cuba lah pikir positif kan pakcik... nih nak menuduh... :D
MY HEART said…
sid,
positip..positip.. if condition getting worse takyah layan.. biarkan dia dengan dunia dia ahaks...

pandai je ai ni nak nasihat orangkan,., padahal diri sendiri pun kelaut... ahaks..
Liza said…
take care of your feelings first...cause if you are not happy, then no use to make others happy kan?
adenium said…
my heart - emm tuh lah rynn.. dah cuba positif.. tapi orang tetap nak salah kan kita...sedey...

liza - itu lah... kalau macam nih terganggu feeling nih.. hemm

Popular posts from this blog

Catatan Perjalanan : Perjalanan ke Beijing (I)

aku dan lagu : MIMPI YANG SEMPURNA - peter pan

Catatan Perjalanan: #UKtrip2017 #Europetrip2017 - Amsterdam