pet brother

huhh tajuk.... ken main... bukan pet brother aku lah... nan ado lah kuasa nak ber pet brother pet brother nih kan...hahahahah... ini adalah kesah haziq ngan pet brother nya... "ABANG AAN" ... wahhh... sila percaya ye... hehehe.... haziq ada pet brother...
kesah nya... abang Ann a.k.a Farhan.. adalah anak kazen aku... so... dorang nih second kazen lah lebih krang gitu kan...kes nya nih kat kampung lah.,.. Abang Ann memang suka budak2.. but tak sumer budak... so... haziq is his fave boy skang... so ken main baik la bebudak dua orang nih...kat kampung... makan..main...tido... sesama... hehehehe ,...tgk kat bawah tuh..dok cerita apa lah tuh...

haziq tgk apa kat phone abang ann tuh... tgk msg abang aan hantar kat awek erk... hehehe.. abang ann adalah form 3 yer kengkawan... hehehe... dulu masa kekecik.. abang aan pun chubby cam haziq gak... skang dah besar... dah tau nak hensem kan...

ken main.. bangkit tubi.. exercise bagai... so.. haziq pun kengkadang ikut lah jugak... hahaha... sok dah besar..kene exercise ye jiq... supaya jadik mcam abang aan...
kasi close-up sket muka dua orang nih...hehe... kat mana2 jer berdua lah budak nih.. abang aan nak gi situ..haziq nak ikut... dan abang aan pun dok rajin lah membawak si haziq nih... jenjalan tepi pantai lah... sana sini....

kalau kat KL... dok kebizian mak bapak memasing takdo jumpa der..hehe... kengkadang lah haziq koll abang aan... ntah haper dia borak tatau lah... kang dah nak end call kang dengar lah... i miss u.... i miss u too bagai..hahahaha....

abang aan nak adik.. dia kan anak bongsu...sbb tuh baik ngan haziq... hehe... tapi tak sumer budak gak dia suka... ken main lah dia pinjam hp umi dia... nak snappy sana sini gambar haziq kan..hehehehe.....
hensem tak abang aan...??? kiut tak haziq...hehehehe.....kasi up sket lah kan....abang aan pun ada blog gak.... hehehe....(farhantictac.blogspot.com)
nih gambar selingan... jer... haziq yang baru sampai kl... dari kampung arituh... korang tgk... pakai kasut bagai kan... nak main ball sket pun sibuk nak pakai kasut...suka bebudak gini... macma aku lah... hehehe... tetiba kan... kalau pernyataan ini tak berkaitan..sila abaiakan... sebab citer utama adalah haziq dan abang aan nya... hehehe



Comments

Liza said…
pet brother?? trus tringat zaman masa kat mrsm dulu, hihihi
adenium said…
liza - hahaha..betul3x...memang zaman tuh ken main ber'pet' nih kan... lebih2 yang dok asrama... heheh

Popular posts from this blog

Catatan Perjalanan : Perjalanan ke Beijing (I)

Catatan Perjalanan: #UKtrip2017 #Europetrip2017 - Amsterdam

aku dan lagu : MIMPI YANG SEMPURNA - peter pan