makan belakang istana

emmm... dah tak bleh makan dalam istana... belakang istana pun jadik... dah tunjuk... berkali2 pun... tunjuk gaks lagik.... :P ... korang mesti dah lupa yang dulu kan.... hehehehe

obviously ...ini adalah kerang kan...hehehehe....

ikan pari dan ikan terubuk
ikan keli ngan ikan talapia....sotong.... nih kene tanya dulu lah kot rege baper... sebab dulu selalu aku makan... 7 8 hengget jer.. takde lah beza sgt besar nya... cenggini jugak besarnya... tapi kali nih... 15 hengget sekor,... tapi bayar jer lah kan.. dah lam perut..hahaha..
hambik dua ekor... tapi sedap... so.. all in... 85 hengget.....

selingan sket... nih..lah gambar pilihan makanan kat SAMBAL HIJAU arituh... kalau korang taknak order masakan panas lah kan... emmm gerun aku tgk... sbb tatau ank hambik apa..hahaha.. so baik order jer...hehehe
minggu depan takde dah episod kemeriahan makanan ye... sebab dah takde sponsor..hehehehe...









Comments

Borgeeb said…
sempat juga ko mengambil semua gambar.. rasanya tak nampak pun kerang, ikan dan sotong tu berposing ...
adenium said…
borgeeb - hahah... aku pantas beb... sebelum apa2... gambar dah selamat... korang pelahap... ang tak sempat.. :P
Liza said…
lama sungguh tak pegi belakang istana, parking problem skit and kena pegi awal
Ayu Zuraida said…
bestnye..dh lama xmakan sini..
adenium said…
liza - haah... parking kengaladang susah... tapi skang ada kedai dah ken roboh...

ayu zuraida - so.. bila next viist... bleh lah plan dinner kat sini...
Ayu Zuraida said…
okey gak tu..byknye i plan nk g mkn sana sini tp klu pegi 2ari mana nk sempat..:(

Popular posts from this blog

Catatan Perjalanan : Perjalanan ke Beijing (I)

Catatan Perjalanan: #UKtrip2017 #Europetrip2017 - Amsterdam

aku dan lagu : MIMPI YANG SEMPURNA - peter pan