wahh ada make-up supplier...

seronokkkk ada makeup supplier skang nih..... senang na order barang.... blom ada service charge lagik tau.... bayau apa yang korang order jer..hehehhe... mesti lah kene bayar apa yang diorder kan. nakmapun makeup supplier... bukan charity...hahahah....

sungguh mudah.... ordr jer... yang best... kalau korangteragak2... nak yang mana... kalau takde preference... hah... makeup supplier nih akan membuat pilihan yang terbaik....ikut bajet korang.... ini expert punya supplier ok.....

inilah barang rembatan ku.... saya budak baru belajar...kene lah beli yang sederhana..hahaha

kenapa 2...?????? tamak kah aku...??? hah baca nih untuk details...heheehhe..siap ada rege tau....alah.. kalau dua..simpan stock..... ada orang uh 5 lagik tak bukak tau...hehehe

ini sponge untuk foundation....

eyeliner... tamau asah2 lah kak ..hahahha

ini puff n applicator.... barangan ini akan dibawak terus oleh Rose ...raabu nih kot... sambil nak lunch date..hehehhe... yeke....sapa yang nak ambik cuti untuk join..silakan....hahahah ...

thanks to makeup supplier... untuk service yang tiptop..heheh

Comments

*ayu* said…
menjangok moh! :P
adenium said…
*ayu* - wahhhh jangok..... jommmmmm..hehehe

Popular posts from this blog

Catatan Perjalanan : Perjalanan ke Beijing (I)

aku dan lagu : MIMPI YANG SEMPURNA - peter pan

Catatan Perjalanan: #UKtrip2017 #Europetrip2017 - Amsterdam