reserved parking

tetiba bila sampai kat umah my sis tuh... ada parking kosong kat tgh tuh... so... dapat lah kami tetiga parking next to each other kan... macam memang parking lot kitorang plak.... citer pasal parking nih kan.... nnt aku kuorkan entri pasal parking gak.... citer aku kene marah..hahahah.... nanti lah....


malam

siang....heheheh... BIL's car..my car... my sis's car...







Comments

Harry said…
which one ur car.. middle? leh tumpang.. hehehhe
cik syahira said…
assalamualaikum.

-cerita pasal parking ni teringat lak masa kereta sy kena double parked.

-yg lebih kejam, kereta yg double depan kereta sy tarik handbreak.

-mungkin tak disengajakan kot.

-nasib baik ada kereta member. tumpang kereta dia je.

-sampai ke petang tau kereta tu double parked.

- tgh hari masa sy dah blk rumah sy dgr ada org honnnnnnkk honnkkkkk panjaaaaaanngggggggg.

- kesian org tu tak dapat keluar.

*menangis la tak dapat keluar. hhuhuhu..
atty's said…
kalo duk flat or aparment..payah nak parking..mcm umah den ar ..kalo sabtuminggu ..tah mana dtg kete bertimbun.
piayuco said…
wah...cunnye kete hitam tu..menawan.hehehe...
adenium said…
harry - heheh... bleh... meh la...

cik syahira - nnt tunggu entri pasal salah parking plak ye ..:-)

atty's - hahha.. tuh mesti kes car yang dtg tak menentu mcam kes saya nih..hehehe

piayuco - ye ke...
Liza said…
Parking nie ade byk gak story, nanti ada masa akak criter yer
kojah said…
yg tetengah tuh meletopppp!
adenium said…
liza - hehe...setiap orang mesti ada kenangan dengan parking kan...

kojah - hish..jgn lah meletop... kang hancus lah car aku...
zOe said…
haha moral of the story jgn parking dlm allocated spot ..kang naya kena blockd keta :P lagi naya kalau owner tu jenis bengkeng
adenium said…
zoe - citer itu...tlh di auto publishkan..hehehe... sket hari lagik kuor lah....

Popular posts from this blog

Catatan Perjalanan : Perjalanan ke Beijing (I)

Catatan Perjalanan: #UKtrip2017 #Europetrip2017 - Amsterdam

aku dan lagu : MIMPI YANG SEMPURNA - peter pan