memori again...

arituh aku dah citer pasal memori nih kan...masa open table ngan GBM tuh... ntha camner... semalam g lagik... initially it was ulik mayang... hah .. sama kes lah jugak ngan GBM... dah tutup,.... g lah sini...

on my way blik umah smlm... my fren nget called... cakap.. my another fren ..erok... ada kt sini.. so jom g lepak2... so calling2 lah sesapa yang nak g berborak ....aku pun... ok jer lah....

end up... yang sampai situ.... 6 orang jer.... 3 single ladies.....

and 3 married men... hahahahah
kawan sekolah lah kitorang nih dulu..... dah tuh skang kalau sesekali jumpa tuh seronok jugak... huh sungguh tak hengat lah plak kan... dah lps mid nite pun... baru hegeh nak gerak balik... kalau ikut tak balik gak tuh.....
semalam... aku dok layan slr sang... (that hensome guy tuh..perasan lah aklau dia baca..hahahah)... actually aku memang eyeing on it jugak lately.... dok cakap2 gak ngan munirah... emmm gina pun dah nak cucuk jarum... hish... habis lah kalau aku tergoda...
last2 aku cakap... 'sang..carikkan aku sorang pakwe yang main slr... so nnt tak lah terkubur minat aku..' ... wahh gitu..hahahhaha....
my layer tea...
and my rojak buah....
jong's fried rice... thanks john.. tumpang kan aku... malas nak drive..hahaha
fries for all
dinner for nget
glass or jar..??
erk... dah abis gambar...??? hehheh....






Comments

atty's said…
seronok kan lepak2 ngn kawan..
kty dah lama tak lepak ngn kawn2 lama..semua bzios..
MY HEART said…
Alamak... mengidam arr plak... nak suma makanan tu moleh???
Borgeeb said…
aik.. nak bf baru lak.. kenapa lak ni....
adenium said…
atty's - tuh la... sesekali ..kitorang try buat cenggini..

My Heart - bleh... silalah ke memori corner...hehehe

Borgeeb - tak paper la... saja nak bf layan slr..heheeh
zOe said…
where about? dah jumpa layer tea mu kat sana .,nanti ko list la memana lagi tempat makan2 best..xplore on my behalf :P
adenium said…
zoe - ko dtg kejap...nak cover banyak wooo..mana sempat..hehehehe...next shogun kan..heheh

Popular posts from this blog

Catatan Perjalanan : Perjalanan ke Beijing (I)

aku dan lagu : MIMPI YANG SEMPURNA - peter pan

Catatan Perjalanan: #UKtrip2017 #Europetrip2017 - Amsterdam