aku di IPOH

aku kat ipoh beberapa harituh.... atas urusan rasmi lah ye... emmm ...gi interview lagik... aku jadik panel interview... bukan aku g carik kerje lain.... actually lps entry pasal hotel regency tower kat ipoh... kat redmummy dot com tuh.... aku terus call booking... huh hotel room fully occupied... tinggal apartment jer... so aku carik lah hotel lain...

aku stay kat heritage... main taram jer ... tgk kat internet...tapi ok lah hotelnya....


disebabkan malas nak kuor g memana... aku order makan dari hotel jer lh... ok jugak tau food nya.... dah byk hari...byk lh ordernya kan.... meehoon nh... byk giler.... sampai kene brenti rehat dan makan balik lah....hahaha

disebabkan aku tak dapat join GBM makan baskin... aku dok teringin nak jugak makan aiskerim... tgk kat menu ada banana split nih.... eemmm.... apa lagik kan.... actually ada haagen das (betul ker aku eja..??) ..kat hotel nih... tapi takbleh room service kot... sbb sbb kt lain... last2...makan jer eskrim yang ada....kannnnn
nih ...sebenarnya tatau nak makan apa dah... last2 rembat lah jugak nih hah sandwich.... sebenarnya aku teringin nak makan fries.... tapi nan ado fries saja...so order lah sndwich...yang ada fries jugak kan.... heheheh
bohsan lah dok ipoh nih... sebab takde kawan.. dan aku sungguh tatau area ipoh... nak menjelajah pun malas....





Comments

BaiDuRi said…
wah!kalo saya dok ipoh free-free time cenggitu abis pusing 1 bandar..silap2..bukan takat ipoh je..mau melarat sampai ke Tepen..hehe..sukanya..kalo Zoe dah tentu panjat Super Kinta dah (errkk..ada lg ker??)
MY HEART said…
Nape tak tanya ai lor... ai kan orang perak.. orang ipoh... ai expert sangat jalan2 ipoh...
loorr.. mimie ipoh mali laaa.. awat tak roger....
piayuco said…
i klu smpai ipoh..mmg xde kat umah la..u cakap je celah mana kat ipoh tu y i xtau..hahaha..2tahun i duk sana rasa cam sejak lahir lak duk sana..bukan setakat ipoh je..daerah2 sekitarnye juga i dh jelajah..hehehe..
haya_yaya said…
takat nk tunjuk mihun,eskrem tp x ajak akak,xde maknenye Sid...xde maknenyer....; p
atty's said…
sodapnya sandwich tu sid..tade ke blogger kat area situ sid...kalo kty doket ngn ko.dah ajak jumpa.
adenium said…
baiduri - tuh lapasal bukan awak yang g..hahahahah

my heart - la... ye ke...???tatau pun...

mimie azimask - huishh.. ramai lah plak org ipohnya nih...

piayuco - yo lahhhh ehh..

haya_yaya - ehh camm penah dengar jer ayat tuh..hahahah

atty's - hemmm dah balik baru tau ramai kakty..hahahahha
zOe said…
ipoh? hehe..tak ajak aku sekali ..byk jer port aku sana tu ..heritage tu tempat convo dinner kiteorg dulu muehe ..leh walk down memory lane g kinta city & tempat paling spesel ...super kinta and yik fong complex ;)
adenium said…
zoe - seriess beb aku tatau ko familiar ngan ipoh..hahahahah...

Popular posts from this blog

Catatan Perjalanan : Perjalanan ke Beijing (I)

Catatan Perjalanan: #UKtrip2017 #Europetrip2017 - Amsterdam

aku dan lagu : MIMPI YANG SEMPURNA - peter pan