kesah lenovo

2 3 menjak nih... asyik teringat nak kan netbook nih... alasan...??? senang nak bawak kemana-mana... untuk browsing.... blogging... facebook ..hahaha farm town....
semenjak tgk mak hangkat dah rembat lenovo.... lagik lah tak tenang hati nih....dah lah lenovo sedang buat mid yeae sale..... so dok berkira2 lah jugak...
tetiba pagi tuh... Ayu the sun dok tegur aku pepagi... tanya jugak... pasal lenovo tuh.... emmm dia pun berhajat nak rembat.....
plan punya plan... aku terus lah text redmummy yang dah ada lenovo masa tuh....untuk dapatkan lagik maklumat tempat..hehehe

cantik merah nih... tapi... bukan latest model ye...heheheh

pink atau black...????


atau grey...???
"kalau takde kuning...ayu nak putih...."...wah cenggitu kata nya...
kak red kata... carik nick..

hah itu lah nick.... tgh online ngan redmummy...hahhahha... memula nick ada customer... so kenneth..yang kat sebelah tuh yang layan kitorang.... tetiba... bila tau kitorang nih suku sakat redmummy... terus lah si nick tuh take over... kebetulan... customer dia pun dah abis..
abis tuh... sapa yang beli nih...aku ke ayu the sun>????? ikuti sambungan kesah lenovo tuh ye..hahahahah





Comments

atty's said…
mesti dua2 beli nieh..huhuuh..jeles seh
Cik Syahira said…
assalamualaikum.
amboi..
shopping sakan ek.
*kelip-kelip mata.
warna pink tu cantik la.
kalau dapat tu, mau tidur pun hug laptop.
ehhhehehe..
*ayu* said…
u pun dh pandai main next next entry sid? muahahahahaaaaa
Dy said…
Lepas ni jum kita pi minum2 kat Setarbak...sambil menayang netbook....henbeg Sembonia mua sudah sesuai meletak itew netbook...
adenium said…
atty's - sebab jeles lah jadik gitu...hahaha

Cik syahira - ala... kta tak cuka plak pink... tido sambil hug takper.. jgn tertindih..pocah kang...

*ayu* - hahahaha... belajar2 meii...

Dy - jom... bukan jer beg sembonia ku.. beg pdi ku pun muat.... jom starbak...
zOe said…
ehem tak yah tunggu sambungan la..aku teka mu dah g angkat sebijik :P hehe..lepas ni cukup la accessories nak lepak minum kopi kat starbux noo
wah wahh.. lenovo.. menarik... mie pon tgh usha lapppy..... hihihih
ok function??
adenium said…
zoe - wahhh sungguh cemmerlang ko meneka..muahhahaahha

mimie azimask - usha jgn tak usha... pastuh beli...
so far ok ... fuctionality good jer...

Popular posts from this blog

Catatan Perjalanan : Perjalanan ke Beijing (I)

aku dan lagu : MIMPI YANG SEMPURNA - peter pan

Catatan Perjalanan: #UKtrip2017 #Europetrip2017 - Amsterdam