lupa sudahhhh

korang.. al kesah camner aku bleh g tgk pak pandir tuh... adalah sebab ayu the sun (thesunearthmoon.blogspot.com) yang ngajak.... actually.. dah lama dah dia sound kat aku... masa g umah kak liza (lizanorm.blogspot.com) untuk birthday cuties tuh kalau tak silap...

ayu tanya..nak g tgk tak pak pandir... kat filharmonik petronas.... seriesly.... masa tuh aku ..tak dengar pasal pak pandir tuh.... tapi the word filharmonik tuh... terus jer nak... sbb aku tak penah tgk any show pun kt situ kan....

tuh lah ayu the sun ngan kawannya... shida kot tak silap namanya....

few days before tuh... ayu ada text aku.. on tak pak pandir... langsung aku tak ingat... belh aku tanya lah pak pandir mende nya kan... hahahhah... korang... aku skang kan...sering lupa lah... lupa itu... lupa ini.... ohhhhh no.....no.....

hish takde paper lah kan... series... lately ada jer barang2 yang aku lupa tau... emmm risau....

meh nak citer ..apa aku kata...tntang pak pndir the musical tuh... for me...not bad tau iter nih.. wpun... pelakon2 dia korang tak penah kenal..(aku lah...)... tapi... ingatkan jenaka jer... tapi ada gak unsur sedih yang menyayat hati.... yang bleh buat kita terpikir... atau terdiam... atau tersentuh... selepas tergelak2 kan....
citer tuh kan citer dongeng kan.... tapi untuk cerita itu sebenarnya... dari dulu... sejak kecik..aku tak dapat nak kaitkan teladan citer tuh...(nih bukan aku komen that musical..tapi jalan citer dongengan itu ye..) ...ntah la... sebab semua nya macam merugikan...
dalam musical tuh... suka jugak tgk mak andih... comel jer.... dan watak yang dibawa dijiwai bagi aku... terutama semasa kesedihan.. atau tgh bengang ngan pangai laki dia... si pandir tuh... wooo.... bengang ko..kwin ngan orang cenggitu.... semua tak penah betul... sampai anak pun bleh mati kan..(so ini yang aku tak paham kenapa dongengan ini dicipta sebenarnya)...tatau lah kan...kalau ikut logik akal... ada ke org bodoh sampai macam tuh sekali.... contohnya mandikan anak dlm air panas sampai mati.... emm....
apa pun... syabas kepada kumpulan seni petronas... persembahan itu menghiburkan dan ada juga memberi kesan dijiwa.... (apa tuh... hahah)... bab kata ARJA LEE .. 'i expect more ... tapi endingnya bagus sebab buat kita terpikirkan sesuatu' (lebih kurang gitu lah...)

oh ya lupa nak citer... ARJA LEE pun ada malam tuh... sempat lah borak2 gak ngan dia... sapa ARJA LEE tuh..?? ooohh.. dia lah wan derus ...laki mahsuri... dlm mahsuri the musical harituh...
tatau gak...??? tunggu lah... aku buat satu entri psal ARJA LEE nih nanti...heheheh

taapi kan.. masa last tuh.. org dah nak bangun kuar hall pun.. aku pun nak lah ngambik gambar stage.. nak tunjuk kat korang lah.... skalik.. dtg lah sorang MAK GUARD nih... dok ambik camera aku... weiiii aku tak sempat nak snap lagik kay... lagikpun... bukan aku ngan ngambik gambar masa play tuh kan.... masa tuh actor pun dah takde lah.... sengal betul lah.. hah nak tgk hambik lah.. ada aku hamhbik... takde kan.... ntah haper2 lah.... pikir lah sket kan... kalau aku ngambik masa play tuh..logik lah ko nak sampai nengok camera aku kan.... weiii... aku pun tau rules lah...

errr...motip gambar ayu the sun jer dlm nih... errr... ntah..hehehe






Comments

MY HEART said…
Wah.. ayu... shantik bangat sama kamu... make up jenama apakah ittew??

Anda di tag
hiii sys ...
Liza said…
Kelas ayu! Mesti buat makeover nie
adenium said…
my heart - hehehe...jenama apa itu kene tanya ayu sendirik..hehehe

nurul - hi nurul...

liza - hehehe...tuh baru pre tuh ..hehehe

Popular posts from this blog

Catatan Perjalanan : Perjalanan ke Beijing (I)

Catatan Perjalanan: #UKtrip2017 #Europetrip2017 - Amsterdam

aku dan lagu : MIMPI YANG SEMPURNA - peter pan