sticker ooooooo sticker

hah korang... tetiba ternampak car sticker nih.... aku ingat aku lah yang paling buruk menampal kan.... rupanya ada lagik..ahahhahahaa....jangan marah ye..... aku tak letak plat no ko... so orang tatau saper...hahahaha...hanya orang yang tau jer tau tau......

dah lah tu.... ko g parking kat sebelah yang ada sticker yang ditempek cantik plak tuh..... for sure bukan car aku lah nih...sebb aku punya...sikit barik dari ko jer..hahahaha
hah...??? ada special ediation ke.... yang nih tak jual ke.... errr... patut lah tempek cantik... kereta redmummy ghupanya..heheheheh







Comments

Gina said…
saya pun belum beli lagi sticker nie.....huhuhuhu
haya_yaya said…
ku tahu gerangan sapekah empunya kete itu...huhuhuuuu...kecik ati anak lipan..
adenium said…
gina - emm..nih kene tuggu next edition lah nih... hehehe

haya_yaya - errr... keter sapa kak..??hehehe
piayuco said…
erk...i pon lupa nk tampal..patut la xde org nk tegur..hehe..
adenium said…
piayuco - :P

Popular posts from this blog

Catatan Perjalanan : Perjalanan ke Beijing (I)

Catatan Perjalanan: #UKtrip2017 #Europetrip2017 - Amsterdam

aku dan lagu : MIMPI YANG SEMPURNA - peter pan