facial

sejak dua menjak nih....muka aku agak bermasalah..... puas dah aku cuba itu ini.... hish...tapi agak tidak memuaskan hati betul.... tension tau..... kalau tetiba muka ada masalah macam nih.... tensionnnnn
ada kawan aku intro kat tempat dia selalu buat facial nih.... b4 nih...kan aku takde problem kulit muka... so ko buat katner pun tak kesah kan.... tapi bila dah amcam nih... hadoi.... kene lah carik yang bagusss.....


tapi dah buat arituh.... aku sungguh puas hati tau.... best jer... muka kene pampered tau.... dua jam lebey.... dia ada urut2 shoulder ... besttt.....so nanti aku ada treatment susulan lah.... nak kasik ok balik lah kulit muka aku nih.....

dan yang paling best... ada promotion.... tuh,.... rm98 jer tau.... dengan satu kepuasan....so aku rasa skang aku dah kene jinak2 ngan facial lah.... dulu takde masalah... ko nak buat 6 bulan skali... 3 bualn skali... setahun tuh sekali jer ke.... takde orang kesah kan..hehehe...skang...aku sungguh kesah ye.....
antara service2 yang ada.....
dah citer panjang2...lupa plak nak cakap kat mana.... nih..nama tempat nih...bodyface.... kat taman tun dr ismail...aka ttdi... emmm bukan ttdi jaya shah alam tau.....
kalau korang nak try... aku galakkan.... sebb aku sungguh berpuas hati....








Comments

best nyer sys g wat treatment ...
Munirah Abd said…
sedapnya kalau dapat di urut2x...
adenium said…
*nurul* - huhu... kene lah nurul... kalau muka macam nurul... takpeer,...jeles tauuuu

munirah abd - dik.. ko g lah kat situ dik... tgh ada promotion... 2 jam ko... byr rm98 jer....

Popular posts from this blog

Catatan Perjalanan : Perjalanan ke Beijing (I)

aku dan lagu : MIMPI YANG SEMPURNA - peter pan

Catatan Perjalanan: #UKtrip2017 #Europetrip2017 - Amsterdam