lemon rosemarry chicken

musim cuti skolah nih..kitorang memang selalu lah buat makan2... wahh.. tetiba jer...hahahaha...satu weekend tuh.... aku dah ada plan nak prepare something.... tetiba tgh drive nak g mana ntah... teringat palk kat ayam kak didi nih kan.... terus kol kak didi...

kak didi : hello
aku : hello... kak didi... nih sid...
k didi : sid...??
aku : ye... saya nak oreder ayam..bla bla...
k didi : ooo sid redmummy tuh ye...
......
....
.....

wahh ko... telah ketahuan ye.. aku nih GBM...hehehe... thank to red mummy @ redmummy dot com.... sebab kak red lah... ada orang datang jenguk adenium.blogspot nih....hehehehe

ini adalah baked potato..... rm2 sahaja ye... yummy.....


tada.... hah itu ada no tepon... ngan blog kak didi ye... email pun ada.... sila lah order.... series... dulu asyik nak order... tapi tak jadik2.. tapi dah rasa sekali... masa g umah rose ... terus memang nak order..........

ini lah the whole chicken nya.... hanya RM18 ye.... best... the whole famili kata best... sebab hari tuh dah ada food lain... aku just order datu jer.... tapi my famili member punya komen ..."len kali kene order lebeh.." ..so korang judge lah sendirik ye.. mesti lah sedap kan....
yang paling best... ada delivery ye...... korang kol kak didi.... esoknya kak didi hantar.... hah...senang kan... kalau ptg tuh kak didi kata sempat lagik nak order.... sebb kak didi g beli ayam malam....
aku memang suh sgt lah korang try.... g try korang..... try tau....










Comments

daela said…
sodap2...tumb up to lemon rosemarry chicken....
kojah said…
nanti kt hostel nk order la...
adenium said…
daela - hahahah.. memang bestttt... nih testimoni nih...

kojah - order... jgn tak order..... nanti rugi....

Popular posts from this blog

Catatan Perjalanan : Perjalanan ke Beijing (I)

Catatan Perjalanan: #UKtrip2017 #Europetrip2017 - Amsterdam

aku dan lagu : MIMPI YANG SEMPURNA - peter pan