Palette n Pigment PAC on SALE!!!!!!

tadaaaa.... ada jualan nih.. ada jualan.... jom terjah Redmummy dot com cepat ye... kalau dah abis,..aku tatau erk.....


sebelum nak pomote... kene lah bagik testimoni dulu kan... heheheheh.... so nih lah model terbaik yang aku ada yer.... kak.. yang kaler merah ngan itam ..masa g bumah rose tuh... huh... sanagat saya suka tauuu...

ini aku pun order yer... dah g kelas... kene lah practice kan... practice make improve kan....


different kaler.... mudah dibawa kemana2 yer.... kaler pun menarikssssss

pigment nih pun aku suka..... aku dah ada satu.... aku sungguh suka... yelah..sebelum nih aku adalah tak tahu mende2 nih kan...hehehehe....
so korang...jgn lepas kan peluang.... susah nak dapat kat mesia... errr... ada ke pun...??? so ... adalah berbaloi ye..kalau beli dari Red Diva ....online shopping gitu....
camner nak order.....
Terms and Conditions:
1. Imported from Jakarta, Indonesia.
2. Harga adalah termasuk dengan self pick up, service charges by an anonymous seller. No postal delivery, venue for self collect will be advised later.
3. Payment doesnt has to be today, we encourage you to pre-book first, while stock last. Tapi kalo ada duit, leh ler bayo.
4. We only take your pre-booking via Order Form, personal email or sms or ym will not be entertained. kepada mereka yang suka email2 saya personally, PLEASE FILL UP THE ORDER FORM. (KAT REDMUMMY DOT COM)
5. All sales are final. No exchangeable, returnable or refundable.
6. Items should be ready for collection by 1st or 2nd week of July, so sempat le sapa2 nak tunggu gaji lagi kan….that s why lah korang kena buat pre-book ni dulu.


so... wait no more......
thanks to Ayu The SUN atas ikhsan gambar2..... :-)




Comments

Borgeeb said…
wah, mu dah bersolek-solek ke.. ishk.. rasa ketinggalan dan tak kenal jiran ku nanti
Cik Syahira said…
assalamualaikum.

wahh!
kena masuk dlm list nih.
bila-bila ke jakarta boleh borong!
wink..wink.
adenium said…
borgeeb - wei.... aku budak baru belajar.... practice make improve... kenal lagik..hehehe

cik syahira - online shopping senang dan menyeronokkan... heheh

Popular posts from this blog

Catatan Perjalanan : Perjalanan ke Beijing (I)

aku dan lagu : MIMPI YANG SEMPURNA - peter pan

Catatan Perjalanan: #UKtrip2017 #Europetrip2017 - Amsterdam