tag yang diperam

sebenarnya tag nih dah lama aku buat.... hah korang.... baru jumpa dlam draft... ya ampun....
tag nih dari syahira ...

5 tempat membeli belah yang wajib dikunjungi:
-1 utama – my most fave shopping mall
-tesco ampang – cuz shopping groceries/provision for my sis..
-giant KD – cuz aku dkt ngan umah...
-mid valley- tak wajib ni sebenarnya
-klcc-pun tak wajib jugak nih

5 benda yang wajib anda beli:
-keperluan yang patut ada....tapi dah abis stok
-food – nih memacam lah kan... ada jer yang nak dibeli
-apa saja yang tetiba menarik perhatian.... dan poket pun mengizinkan..
-bende yang tak perlu beli... tapi beli jugak...sebab suka sgt..wapun duit takde...tettttttt
-kengkadang tak beli haper pun..... saja abiskan masa...atau..tetiba dah rasa tak berkenan pulak... (menjawab tag ke nih...?)

5 benda yang wajib ada di dalam handbag/bag anda:
-beg duit
-henphone
-kekunci
-miniture perfume..
-bende2 yang diperlukan dari masa ke semasa...

5 benda yang wajib ada di dalam dompet anda:
-duit
-dokumen penting-ic,lesen,etc
-kad2 untuk dicollect points bila berbelanja
-kad kredit...penting ker...???
-sampah sarap – any resit selepas membuat pembayaran...(lps gaji penuh lah nih...)

5 gaya pemakaian yang anda gemari sewaktu bersiar-siar/membeli belah:
-jeans/pant ngan tshirt/shirt/blouse
-kasut mengikut kesesuaian tempat dan situasi...walupun orang kata tak sesuia..asal akukata sesuai..
-bag...mana2 yang sempat sauk.....
-skirt..kengkadang...tapi dah lama tak pakai...nak mulakan balik lah..hehe
- jam(right hand).. anything (left hand)

5 tempat yang anda gemari bersantai bersama pasangan/teman anda:
-mana2 kedai kopi.... nih sambil bekerja ngan lappy...
-tempat ber aircond mcm shopping complex
-santai kat umah
-mana2 tempat yang tak crowded
-sila rujuk di atas..hahhah

5 topik yang anda gemari semasa bersama pasangan/teman anda:
-isu semasa-tentang aku dan orang2 yang berkenaan dengan aku
-perancangan aku dan orang yang bercakap ngan aku...
-aku---aku---dan aku---dan orang yang bercakap ngan aku
-gossip artist kalau tatau apa sgt topic...

5 mangsa tag yang anda gemari:
sebab aku peram dalam draft... hah... takde lah sesapa yang aku gemari untuk di tag...


Comments

Munirah Abd said…
haha saya pun ada beberapa tag dok peram dlm draft xbuat agi..hiksss
adenium said…
munirah abd - hah,...ni termasuk lah tag yang aku bagik kot...
pesal aku susah sgt nak masuk blog ko dik...??? hang jer tau..
Munirah Abd said…
erkk kenapa kak susah masuk??byk sgt ke aplikasi saya dalam tu.. T_T

meh saya bagi lagi satu blog saya

http://doodlestores.blogspot.com

online store saya kak..
cute pin..kalau suka boleh review..hikss


**eh akak penah bagi kita tag ker??
cik syahira said…
salam.
ahaks..
terima kasih sudi jwb tag sy.
sudi-sudikan melawat blog-blog sy bila ada kelapangan yer..

syahirasyahira.blogspot.com
dan
pinkinpink18.blogspot.com

tata..
*ayu* said…
wajib g TESCO naaammppaaakkk?????????

huuhhuhu...
adenium said…
munirah abd - wokay.... nnt aku g sana..hehehe

cik syahira - memang sentaisa blogwalk... :-) ...
*ayu* - oppssss.... ada explanation tuh kan..hahaha

Popular posts from this blog

Catatan Perjalanan : Perjalanan ke Beijing (I)

aku dan lagu : MIMPI YANG SEMPURNA - peter pan

Catatan Perjalanan: #UKtrip2017 #Europetrip2017 - Amsterdam