l-e-n-o-v-o-k-u

sambungan citer lenovo arituh.... emmm kalau dah tajuknya lenovo ku... maknanya aku dah rembat lah kan.... heheheeh.... aku rembat kat mid valley.... kat 2nd floor center court....(ingat kan... sumer kedai carri lenovo..heheheh)...



aku dok suka tgk paper bag godang kak red tuh... tapi dapat yang nih... heheheh ..paper beg pun nak isu...hehehe

cantik dan kecik jer kotaknya....
tadaaaa... aku hambik kaler hitam ye....
aku rembat jugak external hd nih.... abis tuh su ...aku tak dapat yang freee... kene lah beli kan...

actually this latest model of lenovo .... s10-2 ... comes with four colours... pink ..grey (rm1649)..black n white(rm 1599).... the previous model ...s10 ... just rm100 less ...but the older model have red kaler.... but the new model definately comes with few advance features...such as... a bit faster processor.... lighter ... dolby sound system... etc
wanna be among the earliest to have this model.... i definately opt for this model.... hehehe... Ayu the sun also have it... but she's taking the white kaler.....
so guy.... if u have intention to have it... let's grab it... now lenove is having the mid year sale... so u will have 2 years warranty.... etc... (tgk lah saper yang entertain korang kan...heheheh)






Comments

Mama_anggun said…
huhuh...best nyer...!! aku pun nak jugakkk!! tungguu!!!
kojah said…
kak, external hard disk tuh bape??
Munirah Abd said…
saya inginkan lappy baru juga..

ftech saya mcm xmampu nak tanggung aktiviti saya..ke saya perlu upgrade..hikss..

saya ngades nak beli lappy baru...hahahhaha
adenium said…
mama_anggun - nahh hambik ko satu....hahaha

kojah - rege kene tgk brand ngan size gak...

munirah - dulu aku punya ftec gaks dik..
ngades lah ko... aku nak ngades beli slr...hahaha..bleh..??
Liza said…
Nanti kita jumper, boleh ler compare gadget memasing kan?
adenium said…
liza - yess.. yess... harus tuh... perjumpaan gadget katanya...heheh
BaiDuRi said…
at last..hehehe..

Sy tak join the club kot, maybe nak grab yg lagi kecik lg..huhu..multifuction..wah!!gitu...
ohbukan said…
wohooo semua dok beli benda yg menarik iteww.....
adenium said…
baiduri - nak gak....nak gak... tapi tuh lah browsing nih nak gak creen besau..haha

ohbukan - hah..jom..jom..join the club..hahaha
Borgeeb said…
amboii.. awat ko tak rembat yang pinky? rasanya sesuai dengan ko.
adenium said…
borgeeb - huh.../?? aku dan pink...??hahahaha

Popular posts from this blog

Catatan Perjalanan : Perjalanan ke Beijing (I)

Catatan Perjalanan: #UKtrip2017 #Europetrip2017 - Amsterdam

aku dan lagu : MIMPI YANG SEMPURNA - peter pan