famili dinner

bulan ini... agak banyak aktiviti makan dlm kehidupan seharian aku... aku mula risau... risau kalau berat naik mendadak.... wahhhh kalau dah makan tak hengat... pandai2 lah buat apa yang poerlu kan...hehehe
actually.... aku memang biasa kami adik beradik makan2 cenggini... cuma lately... masing2 bizi ngan aktiviti masing2.... so... jarang2 kamu dapat makan bersama....
sorang nak makan kat sini... korang kat situ.... meme nak g tupai2 lagi.... tapi yang lain dah taknak... my 3rd sis nak g makan yong tau foo kat PJ.... last skali... ntah camner.... my 2nd sis nak g makan kat kapal... so kitorang sumer ok jer....
so the venue,... adalah 'chop n steak' kat kampung baru tu.....


fish n chips for haziq
chicken chop for my 2nd sis... but all of us finished it .... sesama...
salmon.... definately for me...heheheh
chicken rice sizling ...for my 2nd sis...



black paper steak for my BIL...
mix grill for my 3ed sis
wahhhh...ken main byk air.....
seafood sizling for meme
makan kat sini ...not bad.... dah murah jugak.... so bleh lah korang datang try....

















Comments

kojah said…
adehhh laparrrr...xmakan lagikk
atty's said…
alor sid..kalo mok..leh kita geng (senarnya jeles sid kuyus..)
Liza said…
tempat nie pernah masuk jln2 carik makan kan? slalu nak try tapi tringat parking kat kg bharu susah trus tak jadik, skrg nie parking ok tak
piayuco said…
bila nk pegi lagi?rasa sonok plak..dh lame fmily kita xde aktiviti cmni kn..mklum la..msg2 dh bz..nnt klu i duk dungun lagi sush nk wt aktiviti cmni..huk..huk..
adenium said…
kojah - lah..nape tak makan...

atty's - hish...kene kurus lagik lah kakty....

liza - kak liza... kat sebelah tuh ada parking berbayar....

piayuco - doa lah den murah rezeki... bleh makan2 besar selalu...

Popular posts from this blog

Catatan Perjalanan : Perjalanan ke Beijing (I)

aku dan lagu : MIMPI YANG SEMPURNA - peter pan

Catatan Perjalanan: #UKtrip2017 #Europetrip2017 - Amsterdam