citer REDGLOW lagik

entri nih aku biarkan kat sini kejap.... untuk entri terkini.. scroll ke bawah yek...
aku nak citer lagik tentang make-up session kat REDGLOW
REDGLOW nih... tapi sori lah ye.. steps.. teknik dan tips bagai dari REDGLOW aku tak nak bagik... sebab itu bagik aku copyright dorang ye... kena lah g kelas kan....
sebelum g kelas...nak register,..nak tanya.... bleh kah korang sms no nih... for sure najwa
akan jawab dan2 ntuh jugak.. unless dia tgh kelas... tgh tido atau yang sewaktu dengan nya lah kan...
sms-0123588999
nih add redglow:
Pejabat Urusan:No74A jalan Rugbi 13/30
Seksyen 13 Shah Alam.
Tel:0355116899
Butik,Spa & Akademi:Lot 6643
Jalan Batu 48
23000 Dungun
Terengganu
Tel:098483366
kalau tak cukup kredit nak kol... bleh emel ...
emel:edu.redglow@yahoo.com

terukkan muka suci ku... seriesly... aku memang ada masalah kat muka aku lately... kalau dulu... enggak ada jerawat sket pun... skang dah jadik macam perkampungan jerawat jer... kalau dulu... aku senang lenang bleh perasan cantik dgn bedak yang aku letak kat muka.... apa taknya...letak sket.... dan nmpak ok.... tapi lately macam hampeh jer rasa...so beli lah fondation ...dan orang cakap.... bleh nampak cantik kalau pakai bedak... tapi nan ado...heheheh... itu lah akibatnya...bila pakai foundation... sesuka hati... hah...
ada beza tak...??? itu aku baru letak foundation.... sebelum letak foundation... kene letak base dulu kan... dan bleh letak charge water... sebagai base.... errr..apa ke bendenya tuh...??? hah... gi kelas REDGLOW... tanya ina ... hah..nnt... panjang lebar ina akan bgtau....

kata ina jugak... aku nih kulit 'special'... (kaler kulit melayu kannnnn... so.. kene pakai kaler yang tak sama dgn GBM lain..heheheh)... ehh..korang..kalau tgk gambar atas tuh kn... kalau aku pakai bedak pn lom sama cenggitu sebelum nih....

dan ini adalah hasilnya.... aku memang amat suka menghitamkan mata ku.... tapi sebelum nih... aku adalah takut untuk pakai maskra kan.... sebab rasa macm ada bende semacam atas mata.... nih dah nak g carik beli mascara plak... apa kesss...??? kes nya dah pandai cara2 nak pakai lah kan....hehehe...

so pesanan untuk adikku: so lepas nih u tak dapat lagik dah mascara free dari i..hehehe...

kejakunan aku memang trselah lah... sebab ini 1st time gi kelas kan,.... intensive... so... aku memang nak tau banyak lagi... so dalam masa terdekat.. i'm looking fwd untuk g lagik kelas kat REDGLOW nih.... jommm korang join aku....




Comments

piayuco said…
hah?i dh xbleh dapat maskara free?ni y xpuas ati ni..sape y kenalkn mayang dgn redglow ni?tgk..dh melepas den brg2 mekapnye.hehehehe...

xpe..klu u xbg maskara, mas lain pun i terima.hehehe..i baru nk paw shadow dgn u..bleh kan??
kojah said…
ingt nk g tp xtau bila...hoho
Munirah Abd said…
wahhhhhhhhh akak..
kemain skanggg..
xpe2x bagus2x...
belajar benda baru...hikss


sya blaja make up??
hahahhah akan ku buat face painting pada muka spt yg kak red buat pada gegirl...celoreng sana-sini..hahahah
Wawa_Nadwa said…
pheewwiitt..
tantekk!
=P

p/s: akk dh tantek2 senyumm kasi lebar skittttttt.. hiks!
adenium said…
piayuco - gi kelas make-up belajar...

kojah - pergi..jgn tak pergi... nant nyesal....

munirah -hahahah..sonok ko... jom lah..heheh...gegirl dah nk masuk kelas make-up lah... nanyi ko kene face painting sensorang plak dik..hah camno...??

wawa_nadwa - hahaha... tgh practice senyum nih...heheh

Popular posts from this blog

Catatan Perjalanan : Perjalanan ke Beijing (I)

Catatan Perjalanan: #UKtrip2017 #Europetrip2017 - Amsterdam

aku dan lagu : MIMPI YANG SEMPURNA - peter pan