lunch lagi

saja tu juk gambar food pagi pagi nih..... kot lah kalau korang takde idea nak g lunch kat mna kan.... bleh lah terai terjah kat sini..... dua hari berturut2 aku g lunch ngan orang yang cuti lama tuh...hehheheh
kat my news 1 utama.... cik zoe mesti jeles.... ko kan suka tempat nih...hehehehe.... ni sebab nak g carik hadiah besday cuties tuh....

meehoon apa ntah aku lupa.... tapi best ..err..biasa lah aku... semua nya best kan...

nih kuew tiaw daging halia.... ke lebih kurang gitu lah nama nya....
hah nih kat mid valley... teman orang nak cuti tuh g ambik buku yang diorder kat MPH.... untuk anak2 nya.....so tatau njak lunch katner... so kitorang singgah makan tepanyaki....menariks gak tau....
apa ntah nama karipap jepun nih......

wahh kata nya aku diet kan... so aku makan salmon sashimi nih jer... fave tau.....

nih chicken tepanyaki.....
erk...tetiba ada gambar roti kan.... takde kene mengena jer...ngan citer di atas.... bukan free nih.... beli ye... rege rm4.... aku dok selalu dengar orang kata butterscotch nih sedap... so ye lah jugak aku carik... huh memang sedap..... yang coklat tuh pun sedap tau.... tapi apa kan daya,,, aku tak dibenarkan makan roti.....tapi kalau dah ngidam tuh...makan jugak lah kan....heheheh







Comments

atty's said…
1st time dgr karipap jepang..ehhehehe
adenium said…
atty's - hahaha... kakty..idok le ingat nama nya...mandai jer nih cakap karipap... sbb bntuk ye gitu...hahaha
RaYzeef said…
makan untuk hidup? hidup untuk makan? jalan-jalan cari makan?
Wawa_Nadwa said…
camner la wawa nak diet klu tgk gambo ni pun dh terliur.
hiks!
adenium said…
rayzeef - jommmm gi makan..heheheh

wawa_nadwa - hish..nak diet ke... tak gemuk pun... jom makannnnhehehe
zOe said…
saja jer nak kasi aku terliur aper :P ..thats beef ginger kuey teow my fave..wantan sup n bihun goreng singapore kat mynews pun not bad...il b in kl next week..jom mynews!
adenium said…
zoe - meehoon singapore dia memang my fave gaks.... hehehe..
weii... most of the time kita kat putrajaya lah weii... we can only have dinner kan...

Popular posts from this blog

Catatan Perjalanan : Perjalanan ke Beijing (I)

Catatan Perjalanan: #UKtrip2017 #Europetrip2017 - Amsterdam

aku dan lagu : MIMPI YANG SEMPURNA - peter pan