bfast..

disebabkan asyik makan tak hengat... aku dah siap belikan untuk diri sendirik mende2 kat bawah tuh.... untuk bfast...so i will not take any heavy bfast lah ...for the time being kan...hahahah... iyolah tuh......
so nih stok untuk sebulan... hahahaha... series nih... asyik makan tak hengat nih.... risau lah aku korang...ahhahaha








Comments

oRanGeLiLY said…
saya pon banyak makan skang nir
banyaak melampau
nak diet
nak senam..
huhu
atty's said…
kty kan tak makan banyak..tp naik..jgk..huhhuhhuhuh..
daela said…
kakaka...sian perut ko kak sid...ahahaha...
Munirah Abd said…
haha sama2x saya since keje ni makan banyak xhengat...dulu blaja boleh lagi control makan..skang ni gila la xhengat..

cappuccino tu sodap x???
adenium said…
orangelily - jom senam..jom diet..hehehe

atty's - erk... hahahah...mesti something wrong somewhere tuh..hahaha

daela - ko kene sian kat aku lah dila... kalau berat aku naik semula kang...hah camno...

munirah - cappucino sodap...
hek eleh ko dik... melidi jer.. kalau aku jadik ko.. apa saja aku makan..hahaha
BaiDuRi said…
takpe..sure blhnya sbb jiran awak yg rajin offer heavy breakfast tu bercuti pjg..cornflake tak masuk dlm menu ker? ;)
adenium said…
baiduri - dah muak nengok cornflakes..hehehe
zOe said…
sila beli nesvita nestum 3 in 1 or oat 3 in 1...bolehhhhh laa nak fill up the tummy in d morning tapi still x leh lwn nasi kerabu pantai dlm haha
adenium said…
zoe - hish ko... jgn lah compare dgn itu nasi kerabu... mau aku gemuk ker...hehehe

Popular posts from this blog

Catatan Perjalanan : Perjalanan ke Beijing (I)

aku dan lagu : MIMPI YANG SEMPURNA - peter pan

Catatan Perjalanan: #UKtrip2017 #Europetrip2017 - Amsterdam